Øl gadgets

Når det er weekend er det tilladt med sjov og spas. Jeg har kigget på forskellige gadgets, der krydrer weekenden på forskellige måder, fælles for dem alle er at de har noget med øl at gøre.  Hvad med en øl shower gel,  et kæmpe et krus eller en 6 pack helt uden at træne!

Øl Shower gel

Er du en af dem der bare ikke kan få nok af øl, så er denne shower gel måske lige noget for dig. Den vækker sanserne og giver dig lyst til at slå dig løs. Selvom det er en øl shower gel, så holder den hvad den lover- du kommer til at dufte helt fantastisk og efter et par øl kan pigerne ikke holde sig væk! Den lugter ikke af øl, men dufter helt særligt og perfekt til en bytur. Årsagen til at det kaldes en øl shower gel er ikke duften, smagen eller ingredienserne-men udseendet på flasken. Den ligner en øl både i form og farven i flasken. En sjov lille gadget til at forsøde din weekend og måske er der gevinst? Den er set hos Gadgets og koster 99 kroner.

2 liters øl krus

Hvis man er vant til at gå i byen eller varme godt op inden byturen, så kender man alt til store mængder øl indtag. Hvorfor ikke leje et lille fadølsanlæg og inviter gæsterne til ægte Amerikansk MASON JAR aften. Eller bare købe almindelige øl og fylde dem på de store krus. Øl kruset koster 179 kroner og er ligeledes set hos Gadgets.

Få en 6 pack uden at træne!

Dette øl bælte er simpelthen helt vildt sjovt. Det egner sig både til campinggenerationen, der nok drikker lidt for mange øller i weekenden, men også de unge, der skal lave sjov og spas inden byturen. Dette bælte sikrer dig med garanti en 6 pack og det er endda helt uden at træne! Bæltet er set hos Skoop til 129 kroner. Det egner sig i øvrigt perfekt som gave til en der elsker øl, sjov og spas.

Find flere gadgetsnyheder her.

Billede: Photo Printing UK