Kaffe er en elsket drik over det meste af verden, og ofte koster det kun en lille smule mere at få en kaffe, som er ti gange bedre end en standard billig kop kaffe. Vi får jo alle en slags yndlingskaffe med tiden, idet vi foretrækker enten et bestemt mærke af kaffe, eller vi vil have mælk eller sukker i kaffen. Visse ønsker at male bønnerne selv, således kaffen altid er friskkværnet, mens andre kan nøjes med den færdigmalede kaffe. Man kan også vælge den nemmeste løsning, som er frysetørret kaffe, som er kaffepulver, der blot skal i blandes varmt vand. Kaffe er efterhånden blevet en helt videnskab, og man kan i dag købe kaffemaskiner og espressomaskiner til flere tusinde kr. stykket. Langt de fleste elsker at sidde og nyde en god kop kaffe stille og roligt flere gange om dagen, og undersøgelser viser også, at så længe man holder sig til under 5 kopper om dagen, så er kaffe og te faktisk sunde for kroppen.

Kaffe på kapsel er populært

I dag har mange investeret i en senseo eller en anden form for kaffemaskine, hvor man anbringer en lille kapsel (eller pude) øverst i en beholder i kaffemaskinen. Derefter skaber maskinen både kompression og varmt vand, som tilsammen trækker den gyldne kaffearoma ud af kaffekapslen. Derved får man på et minut en kop kvalitetskaffe. Den mest udbredte model indenfor kapsel kaffe er Philips Senseo, som markedsføres i Danmark af kaffegiganten Merrild. Men der findes også andre kaffemaskiner på markedet med kapselkaffe som f.eks. Zinzino. Fordelen ved at anskaffe sig en kaffemaskine som en senseo er, at man kan nøjes med at kun lave én kop ad gangen, samt at den hurtigt er tilberedt og serveringsklar. Man kan desuden vælge mellem mange forskellige typer smag af kaffe, og da der ikke går noget til spilde som med en almindelig kaffemaskine, hvor en del alligevel bliver smidt væk i løbet af dagen, så er der altså flere fordele ved at vælge en senseo kaffemaskine. Kaffen er altid frisk, men prisen er en lille smule dyrere en normal kaffe, så det skal man jo lige afgøre med sig selv, om det er prisen værd at få en senseo frem for en normal kaffemaskine.

Hvor kan man billigst købe en senseo maskine?

Disse populære senseo kaffemaskiner kan købes i mange butikker rundt om i hele landet. Store velassorterede supermarkeder og de fleste isenkræmmere f.eks. Imerco forhandler senseo kaffemaskiner, men også en del større webbutikker som f.eks. Coolshop.dk har  mange typer af senseo kaffemaskiner. Priserne er oftest billigst hos webbutikkerne, hvor man kan få en senseo til omkring 700 kr. og opefter, men der kan jo undertiden være tilbud hos et supermarked eller hos en isenkræmmer, så du bør nok lige tjekke dine tilbudsaviser, før du styrter ud og køber en senseo kaffemaskine.

 

Billede: We Love RED