Konkurrencer på en nem måde

Hvor finder man de gode konkurrencer og kan man blive fri for at tilmelde sig det pokkers nyhedsbrev hver gang? Jeg har kigget på gadgets eller sider, der tilbyder konkurrencer på en nem måde.

konkurrencer nettet – en hurtig søgning

En hurtig søgning på internettet ledte mig ind på en hjemmeside fyldt med den ene konkurrence efter den anden. Masser af konkurrencer! Du skal bare liiiiiige svare på nogle spørgsmål først og så skal du i øvrigt huske at sætte kryds ved at du må blive ringet op af sælgere. Nej, tak- har prøvet. Det kostede mig timevis af arbejde på at afslå hver eneste sælger. Så internettet fungerede ikke, eller hvad? Da jeg startede min søgemaskine op igen, fandt jeg ud af at man godt kunne finde gode konkurrencer på de enkelte sites, men jeg fravalgte dem med spørgsmål og sæt kryds ved kontakt.!

Konkurrencer på min mobil

Jeg har ligeledes søgt på konkurrencer under Apps på min mobil. Der kom nogle pudsige forslag frem. Der var en masse spil, en enkel konkurrence og masser af pengespil, poker osv. Så det fik jeg heller ikke så meget ud af. Jeg søgte egentlig bare efter en enkel måde at finde en konkurrence side på, som altså ikke var købt og betalt af alverdens sælgerfirmaer.

Lotto spil

Jeg fandt en Lotto app, hvor man kan spille gratis loot og vinde helt op til en million dollars. Jeg er dog meget i tvivl om konceptet og er nok for skeptisk til at gide at prøve det. Der plejer altid at være et eller andet med at man skal opgive sit kreditkortnummer og så pludselig er der trukket et beløb, som havde stået med småt et sted. Nej gratis lotto tror jeg ikke på.

Kampster

Kampster er godt nok ikke en konkurrence gadget i den forstand. Men man kan anvende den til at arrangere turneringer med sine venner. Man kan selv opsætte turneringer eller invitere til åbne turneringer på facebook. Jeg har ikke prøvet den endnu, men den virker sjov. Dog kan man ikke vinde penge på den, da man jo selv er med til at opsætte konkurrencerne på den. Men sjov virker den til at være.

Findes den gode konkurrence gadget overhovedet?

De fleste af os har en computer, Ipad eller telefon og dem kan man bruge til at finde stribevis af konkurrencer. Jeg er ikke til de store konkurrencesider. Jeg er blevet snydt mange gange på disse sider. Men de enkelte sites på nettet, små firmaer eller opslag på enkelte hjemmesider kan sagtens bruges.

Flere artikler om konkurrencer fra gadgetguiden her.