Er du træt af næsehår der driller? Bruger du forbløffende meget tid foran spejlet med en gammel slidt skraber hver morgen? Er der ikke mere plads i skabet over vasken fordi du har 17 forskellige gadgets til at fjerne hår med? Fortvivl ikke hjælpen er på vej!

Multi-trimmere er vejen frem:

Med en god multitrimmer ved hånden behøver du kun en maskine til at fjerne hår over alt på kroppen. Selv intim barbering kan den klare. En multitrimmer koster selvfølgelig en anelse mere end bare en barbermaskine, tilgengæld er du så fri for at skulle købe andre maskiner. Dvs. du behøver ikke længere købe næsehårsfjernen, skrabere, barbermaskine, barberskum osv.

Kvalitet frem for pris:

Når du køber en trimmer skal du dog huske at tænke på kvalitet frem for pris. Køber du en alt for billig multitrimmer risikere du at den går i stykker længe inden du havde planlagt det. Det er derfor bedre at bruge lidt ekstra penge på at købe kvaltiet allerede første gang du skal ud og købe trimmer. Personligt har jeg haft gode resultater med Remmington multitrimmere der plejer at kunne købes for ca. 500 kr. Hvis du ikke gider gå i byen efter en kan de købes online hos Stylepit.dk

Billede: Philips Danmark

Billede: Philips Danmark