Synology NAS fundet på nettet

Jeg har fundet denne Synology NAS (Network Attached Storage); Synology Disk Station DS213J på edbpriser.dk. Der står den til 1348 kroner. Jeg synes det er ret billigt, når man tager i betragtning, hvad man får for pengene. Jeg har også set Synology DiskStation DS213j på pricerunner.dk til 1347 kroner og opefter.

Synology DiskStation DS213j

Med en RAID 1-konfiguration i et Windows-miljø leverer Synology DS213j læse- og skrivehastigheder på over henholdsvis 100 MB/sek. og 70 MB/sek., så du kan dele en hel Blu-ray-kvalitetsvicdeo på mindre end 3 minutter.

Støjer ikke

Synology DiskStation DS213j er bygget med et støjdæmpende design, der gør den stille i forhold til et offentligt område i et bibliotek. Understøttelsen af Væk ved LAN/WAN, flere planlagte strøm til/fra og harddiskdvale kan yderligere reducere strømforbruget og driftsomkostningerne.

Lagerplads

DS213j med Synology Hybrid RAID balancerer lagerkapacitet og dataredundans, så du kan få plads og bruge den (tilpasset RAID-konfiguration mulig for avancerede brugere). Din DS213j er også god til et-trins centraliserede sikkerhedskopieringsløsning: Fra computer til NAS, NAS til NAS, NAS til periferilagermedier (f.eks. USB-lager) eller NAS til fjernlager via en disse forskellige måder.

Download funktion

Funktionen er udstyret med en Download Station: 24/7 downloadportal. Med det omfattende indbyggede BT-søgeprogram kan du finde og downloade filer med et par klik. Du kan derfor tillade dig at slukke computer og lade DS213j downloade alt dit indhold direkte til den centraliserede oplagring. Med DS download på iPhone og Android kan du styre downloadopgaver, når du er på farten.

Audio station og Video station

Den indbyggede Audio Station og Video Station gør at det er muligt, at finde film og TV-shows online, eller optage dine foretrukne programmer med en DVB-T-stick, og afspil dem på alle enheder, herunder Windows, Mac, DLNA, AirPlay, Bluetooth, iOS, Android og Windows Phone. Du kan fx tage billeder på mobiltelefonen og sende dem automatisk til din DiskStation, så de er klar til deling via Photo Station eller sociale netværk, herunder Facebook, Twitter, Plurk og Picasa. Det har været fuldstændig umuligt, for mig at dække alle funktionerne i dette korte indlæg, det er bare om at gå ind på edbpriser eller pricerunner og finde produktet og læse hele produktvejledningen. Der er masser af andre funktioner, en dem jeg har nævnt her.

Billede: lmorchard