NETATMO WIFI VEJRSTATION

En lækker vejrstation, der sender info til dig hver gang der er ændringer i vejret. Den måler alt fra temperatur, fugtighed, lufttryk og lydniveau. En rimelig sjov detalje ved denne gadget er CO2 måler! Det er da ret relevant må man sige- især til rejser. Vejrstationen sender besked til din telefon, når du er ude at rejse, på denne måde kan du altid følge med i de forskellige vejrfacts.

Fiks og billig vejrstation

En lille fiks og billig vejrstation kan du få fra Grundig. Den er alletiders som gaveidé. Den koster under 200 kroner og kan købes i forskellige gadgetsbutikker. Den er udstyret med solceller og skal derfor (naturligvis) være placeres med adgang til sollys. Den viser temperaturen indenfor og udenfor. Desuden kan man også aflæse luftfugtigheden. Jeg ville nok ikke selv købe den, da den er for simpel. Men som en sjov lille gave er den okay.

Ur med temperatur

Man kan købe et ur med temperaturmåler. Så kan man altid se udendørstemperaturen når man vågner. Igen vil jeg tilføje, dette ur fra Oregon Scientific kan ikke meget mere end min mobil telefon kan. Den koster lidt under 700 kroner.

Trådløs W928 Ultimate vejrstation m/regn & vindmåler & PC-Software

Denne vejrgadget er en af mine favoritter. Den kan alt det en vejrgadget skal kunne. Ganske enkelt skal en vejrgadget give viden om vejr, vind og diverse detaljer. Det kan denne gadget, den fortæller noget om vejr, vind, kulde, dugpunkt, regnmåler, månefase, solopgang, solnedgang, vindretning, vindhastighed, Barometrisk forudsigelse, Barometrisk luftryksvisning og Meteotime 4 dages vejrudsigt via sattelit. Den har vindmåler med solcelle oplader, kan vise grafer, har PC software, viser trends, har alarm, kalender og meget mere. Den koster omkring 1400 kroner. Men jeg synes faktisk det er okay, når man tænker på alle de funktioner der medfølger. Det eneste jeg kan være i tvivl om der er om mange af informationerne ikke allerede kan finde via min Iphone. Men ellers synes jeg denne enhed, er et rigtig godt bud på en god og pålidelig vejrstation.

Læs flere artikler fra gadgetguide her.

Billede: CDavisWI