Når man arbejder indenfor hospitalsverden, hvor man går klædt i hospitalstøj eller andre lignende arbejdspladser, hvor man er forpligtet til at bære uniform, kan det være svært at vise sin personlighed i form af den måde man klæder sig på. Så hvorfor ikke sætte kulør på hverdagen med et personligt og farverigt navneskilt? Det er en god måde at lette stemningen på arbejdet på samtidig med, at du får lov til at vise en smule af din personlighed.

Vis din personlighed med et custommade navneskilt

Et personligt navneskilt er ikke alene en god måde at skille sig ud på. Det er også med til at give et godt førstehåndsindtryk af dig. Prøv at sætte dig selv i patientens sted, der måske kan være lidt nervøs og bange over situationen. Med et personligt og farverigt navneskilt til tøj kan det være nemmere for patienten at starte en samtale. Derudover vil patienten formentlig også være mere tilbøjelig til at se dig for et kompatibelt menneske i stedet for ’den onde sygeplejerske’.

Det vil helt sikkert også være en sjov oplevelse for dig at designe dit navneskilt. Du kan for eksempel vælge at farvekoordinere det, så det passer til din kittel, dit hårspændende eller lignende. Du kan også mikse og matche farverne, så du bliver hende regnebue sygeplejersken. Kan du godt lide at have noget at skifte med, er det også muligt at designe flere navneskilte til tøjet, så du kan skifte dem ud i løbet af ugen.

Sådan får du et personligt navneskilt

Hos Color4Care kan du designe dit personlige navneskilt til tøjet, hvor du kan vælge imellem forskellige former, mønstre, farver og skrifttyper. Du vælger først teksten efterfulgt af en baggrund og eventuelt et billede. Dernæst vælger du hvilken ring og skrifttype dit navneskilt skal have.

Billede: Cherry tree lane parties

Billede: Crestview Doors, Austin TX