Coolstuff rabatkode

Coolstuff.dk blev grundlagt i 2008 i Danmark, men man havde dog forinden været i gang i 4 år på den svenske udgave, som hedder Coolstuff.se. På begge webshops er det muligt at købe alle mulige smarte gadgets til yderst billige priser. Varerne er nemlig ofte importeret fra Kina og Fjernøsten, hvor de kan købes til meget små beløb. Coolstuff.dk udvælger den bedste kvalitet af varerne, som de videresælger til forbrugerne via en nem og overskuelig webshop, hvor man kan søge blandt de enkelte varetyper.

Sortiment

Coolstuff har masser af forskellige varer på lager indenfor emnerne hobby & fritid, hjem & have, leg & spil, mad & drikke samt teknik. Dette brede sortiment gør det muligt at have varer til alles behov, uanset hvor specielt det måtte være. Der er ikke tale om mode og forskellige mærkevarer, men der forhandles gadgets indenfor alle typer. Bemærk at der også findes en rubrik på webshoppen med specialtilbud på nedsatte varer.

Returforsendelse

Du kan problemfrit returnere dine varer til Coolstuff inden for hele 90 dage. Når du returnerer dine varer, vil du modtage tilbagebetalingen på samme type betalingsform, som du valgte at indbetale med.

Hurtig og billig forsendelse

Coolstuff sender bestillingen allerede samme dag, såfremt bestillingen ankommer inden kl. 15, så derfor skal man kunne påregne at modtage varerne allerede efter 1-2 hverdage fra bestillingsdatoen. Til alle ordrer lægges der almindelige fragtomkostninger til, som i de fleste tilfælde er 39 kr.

Betalingsformer

Hos Coolstuff.dk kan du betale med alle større typer kreditkort såsom Visa, Dankort, Mastercard, American Express, JCB, Maestro samt mulighed for faktura. Coolstuff lægger meget vægt på at det skal være nemt og hurtigt at bestille gadgets via deres webshop.

Coolstuff Rabatkode

På Gadgetguide kan du altid finde de nye eksklusive Coolstuff rabatkoder. Med en Coolstuff.dk rabatkode får du masser af fordele frem for de normale kunder, når du handler hos webshoppen. Du slipper nemlig med et mindre totalbeløb, idet dine rabatter automatisk fratrækkes prisen, når du indtaster dine rabatkoder. Disse rabatkoder svinger i størrelse alt efter hvilken periode, du har modtaget dem i, så det er blot en grund mere til at følge med her på vores hjemmeside, hvor vi holder alle orienteret om de nyeste og aktuelle rabatkoder fra Coolstuff.dk. Det er også en mulighed at tilmelde dig vores Facebook side eller nyhedsbrev, så du aldrig mere går glip af en god Coolstuff rabatkode.