Kryds og tværs app

Nogle af de bedste gadgets til kryds og tværs er helst uden reklamer, grafikken er i orden og så har de selvfølgelig høj grad af underholdning. Jeg har fundet nogle forskellige apps frem, som alle er blevet omtalt rundt omkring på internettet.

Kryds og tværs ordbog fra Android

Dankryds er en hjælp til dig der skal løse en kryds og tværs opgave, men vil tjekke om ordet er skrevet rigtigt. Dankryds søger via 140.000 krydsord eller 40.000 synonymer. Du kan helt selv vælge længden på dit ord og indsætte de bogstaver du har. Alle krydsord er kategoriserede efter emner. Desuden er ordene opsamlet igennem flere år af de mere end 7000 medlemmer af Kryds og Tværs Ordbogen- ordene er selvfølgelig blevet eftertjekket af redaktionen. Denne kryds og tværs ordbog fra Android har modtaget noget blandede anmeldelser, men som udgangspunkt er det vel bedst at prøve det selv.

Krydsord (Dansk) By Spigo ApS

Et helt enkelt kryds og tværs spil til dig der bare ikke kan få nok af kryds og tværs! Desværre har denne krydsords app fra apple fået kritik for de mange reklamer undervejs. Så hvis du hader reklamer så hold dig langt væk fra denne app. Hvis reklamerne bliver droppet er jeg sikker på det kunne være en sjov app.

Gratis opslag via en almindelig ordbog på nettet

Hvis du ikke finder en passende ordbogs app til din kryds og tværs, så kan du bruge den gratis ordbog der findes på krydsordsordbogen på nettet. Du slipper for reklamer eller andet fyld.

Lexi Krydsord har fået gode anmeldelser

Man kan finde alle former for kryds og tværs til børn og voksne. Denne app kan downloades til din tablet eller mobiltelefon og har i øvrigt fået rigtig gode anmeldelser!

Byg din egen app

Hvis du er godt træt af dårlige apps fyldt med fejl kan du kaste dig ud i selv at lave en kryds og tværs app. Det kan blandt andet gøres via Microsoft eller Jomeo. Dog findes der flere der vil hjælpe dig og hvis du har en virksomhed kan det helt sikkert være smart at få lavet en app til den.

Find inspiration til dit næste gadget køb her.

Billede: chelseagirl19