Der vil altid være en vis form for kappestrid mellem Samsung og Apple. I hvert fald så længe de to står for de to førende linjer af smartphones. På Google vil du altid kunne finde lister på lister over, hvorfor den ene er bedre end den anden.

Uanset hvad holdningen er, kan ingen nægte, at det nyeste Samsung er topmoderne. Samsung er en af verdens største teknologigiganter, hvis man kigger ud fra omsætningen.

Samsung har hele tiden fingeren på pulsen

Ulig mange af sine konkurrenter ved Samsung, at de er nødt til at kigge på populærmarkedet for at drage inspiration. For en række år siden var Samsung på ingen måde i toppen, men på få år fik de kæmpet sig op til en plads i toppen.

Samsung kigger på, hvad deres kunder kan lide. De holder øje med, hvad deres konkurrenter gør, så de kan se, hvad de bringer til markedet. Og så handler de ud fra dette.

Samsung har travlt. Rigtig travlt. Og det er derfor, de har fået så mange tilhængere. Frem for at kopiere den kendte iPhone har Samsung nogle funktioner, de har valgt at beholde som kendetegn hos de fleste af deres produkter. Blandt disse kan nævnes større skærme og anderledes funktioner.

Derudover er deres markedsføring unik og succesrig, hvorfor du sjældent kan gå en hel dag uden at se Samsung-logoet et eller andet sted.

Samsung udfører dybdegående research

Og det gør de meget. Faktisk bruger de 5,7 % af deres omsætning på at researche, hvilket er mere end en fordobling i forhold til Apples 2,4 %.

Samsung er ikke bange for at investere hurtigt og risikofyldt. Og dette har kunnet betale sig igennem tiden. Samsung er førende inden for produktionen af chips, hvorfor de er den største udbydere af disse. For kun få år siden ville Samsung investere i batterier. Nu er de en af de førende producenter af disse. Det går hurtigt. Så sørg for at følge med Samsung – de har ikke planer om at stoppe lige foreløbigt.