iPhone til fornuftig pris

edbpriser.dk, kan man købe forskellige iPhones. Jeg har set på nogle af de nyere modeller. Det er en Apple iPhone 5 Sort 16 GB, den står til 4638 kroner hos Salgsbutikken A/S. Det behøver derfor ikke koste en formue, at erhverve sig en iPhone.

Apple iPhone 5 Sort 16 GB

Hvis man sammenligner med tidligere modeller, så har denne Iphone en større skærm, en hurtigere processor, den nyeste trådløse teknologi, et 8 megapixel iSight-kamera m.m. Alt dette i et aluminiumskabinet designet omhyggeligt, så det passer til nutidens krav.

Større Retina skærm

Apple iPhone 5 Sort 16 GB har ikke kun en større skærm, men der er altså også tale om en Retina skærm. Den er med 326 pixel pr. tomme og har så høj pixeltæthed, at øjet ikke kan skelne mellem de enkelte pixels. Retina skærmen på iPhone 4S er utrolig, men denne her giver dig 18 % flere pixel og en imponerende opløsning på 1136 x 640. Farverne er også blevet forbedret med en farvemætning, der er 44 % større end før.

Understøtter netværk i hele verdenen

Det er en stor fordel at iPhone 5 understøtter flere netværk i hele verden. Her kan blandt andet nævnes nogle ret avancerede netværk, som mange telefoner ikke understøtter, blandt andet: HSPA, HSPA+ og DC-HSDPA. Det er derfor muligt at surfe, downloade og streame hurtigt. Den trådløse dual-band 802.11n forbindelse forøger også hastigheden på din Wi-Fi-oplevelse med op til 150 Mbps.

Et af de bedste kameraer

iPhone 5 er udstyret med et af de mest populære kameraer i verden. Når man tager et billede med telefonen skulle man tro, der var tale om et specielt kamera, men i virkeligheden er det bare en telefon, der har taget billedet. På den nye iPhone er der en panoramafunktion, der er virkelig fantastisk. Derved er det muligt, at tage nogle flotte gruppebilleder. Gyroskopet, A6-processoren og programmet Kamera arbejder sammen om at oprette et panoramabillede i høj opløsning på op til 28 megapixel.

 

Billede: ijamesonflickr