Det kan både være besværligt og tidskrævende at få sendt en pakke af sted i Danmark, da reglerne varierer mellem de enkelte pakkedistributører. Nogle steder tager man kun mod privatkunder, mens man andre steder skal være momsregistreret og have oprettet en konto og sende et bestemt antal pakker om måneden. Hvordan kan man sende en pakke af sted hurtigt og effektivt og samtidig få markedets laveste fragtpris? Man går bare ind på hjemmesiden Coolrunner.dk, der via et samarbejde mellem de største pakkefirmaer giver alle en nem måde at sende pakker på og automatisk til den billigst mulige takst blandt firmaerne, og man får naturligvis også funktionen Spor din pakke med i købet.

Fordele med Coolrunner

Der er faktisk ingen ulemper men kun fordele ved at anvende Coolrunners service, da arbejdsgangen hos dem er ekstrem nem og hurtig, og de tager ingen betaling for noget. Fordelene er især disse:

 1. Nemt overblik via track-and-trace samt SMS opdateringer
 2. Mange indleveringssteder i Danmark
 3. Skal kun anvende en hjemmeside uanset valget af fragtfirma
 4. Nem og hurtig betaling.
 5. Man får automatisk Danmarks billigste fragt blandt alle pakkefirmaerne.

Praktisk foregår processen således, når man vil sende en pakke gennem Coolrunner:

 1. Man går på Coolrunners hjemmeside og indtaster data om afsender og modtager.
 2. Derefter indtaster man pakkens mål og vægt.
 3. Man får oplyst den billigst mulige pris og betaler nu online.
 4. Som kvittering får man desuden et unikt pakkenummer.
 5. Pakkenummeret skrives tydeligt på pakken.
 6. Pakken kan nu blot afleveres på et indleveringssted.
 7. Afsender og modtager får nu SMS besked med status.

Man kan online følge den pakkestatus via track-and-trace funktionen.

Sådan virker track-and-trace

Track-and-trace anvendes i dag hos samtlige større pakkefirmaer, da man med denne teknik nemt og effektivt kan holde styr på pakkerne, således de dels aldrig forsvinder, og dels ved man altid, hvor de befinder sig i transportsystemet. Afsender og modtager kan også altid få oplyst denne status for pakken, idet man blot på hjemmesiden indtaster pakkenummeret og klikker på Spor din pakke.

Her kan man se, hvornår pakken er modtaget af pakkefirmaet, hvor langt pakken er nået, og om pakken er udleveret eller afhentet samt af hvem. Hvert pakkefirmaer anvender en stregkodelabel eller en RFID chip monteret på pakken, således den automatisk skannes ind i systemet, når den ankommer til et nyt sted.

Hvis man sender pakker med forskellige pakkefirmaer, så skal man jo også holde styr på forskellige hjemmesider og priser, så derfor gør Coolrunner det både nemmere og billigere for alle, der sender post og pakker af sted.