Hvert eneste år kommer der nye smarte mobiltelefoner på markedet i det evindelige kapløb om kundernes kunst, og i 2017 afventer mange derfor med spænding den nye iPhone 8, der snart ses på hylderne i Danmark. Som altid bliver der tale om en telefon med samme eller flere funktioner på alle områder, da kunderne konstant efterspørger bedre billedkvalitet, længere batterilevetid, mere hukommelse samt flere smarte funktioner. Allerede nu kan sløret løftes for udlandets første erfaringer med den nye iPhone 8, og der er tale om blandede vurderinger.

Eksperterne er forbeholdne overfor iPhone 8

Publikum er bestemt ikke altid enige med filmanmelderne af nye film, og det samme gør sig også gældende for nye mobiltelefoner, så ingen kan med sikkerhed vide, hvor stor en succes den nye model iPhone 8 vil få i de kommende år. Anmelderne af iPhone 8 er imidlertid ret forbeholdne og beskedne i deres anmeldelser af den nye iPhone 8, som de generelt omtaler som for kedelig og ikke specielt anbefalelsesværdig, da man måske bør vente til næste model, som allerede nu er blevet navngivet iPhone X. De amerikanske anmeldere er ikke tilfredse med iPhone 8, der designmæssigt er kedelig og selvfølgelig dyrere end iPhone 7, selvom den ikke kan meget mere. Man bør dig alligevel acceptere, at iPhone 8 har flere specifikationer end de tidligere modeller, så derfor er det logisk nok at lancere modellen iPhone 8, men mange mener dog, at kun et fåtal vil kunne udnytte de nye funktioner i telefonen. Det er for eksempel en ny funktion i iPhone 8 med trådløs opladning, hurtig brugerflade og godt kamera, men generelt er der meget mere i vente ved den kommende iPhone X.

Sådan får man fat i en iPhone 8

Hvis man vil have fat i den nyeste og smarteste mobiltelefon på markedet, så bør man anskaffe sig en iPhone 8 hos Telmore, der er blandt de første leverandører i Danmark til forbrugerne. Telefonen har som standard disse funktioner:

  • 4,7” Retina HD display.
  • 12 M pixel kamera med Augmented Reality, 5 x zoom og billedstabilisering.
  • Glas på forside og bagside.
  • Vandtæt og trådløs opladning.
  • Avanceret og kraftig A11 Bionic processor med hele 6 kerner internt.
  • 3D Touch.
  • Minimum 2 GB RAM.

Som altid er det muligt at få en iPhone 8 med forskellige størrelse hukommelse, men alligevel bør man bestille telefonen i god tid, da man må forvente leveringsproblemer, da efterspørgslen i Danmark er langt højere end det antal telefoner, der vil komme til landet i første omgang.