I det følgende beskrives den nye Apple iPhone 7, der jo kom på markedet for få måneder siden. I mobiltelefonbranchen er kampen benhård mellem producenterne, og forbrugerne kræver hele tiden nedre gadgets og funktioner, så derfor kommer der nye telefoner på markedet hvert år. Apples iPhone statede i 2007 som den første smartphone, og lige siden har der været stor konkurrence fra alle telefonproducenter, og i dag er Apple førende med deres iPhone modeller men skarpt forfulgt af rivalen Samsung, der jo i deres populære Galaxy modeller anvender det udbredte operativsystem Android, mens Apple anvender deres eget unikke iOS.

Forbedringer i iPhone 7

De fleste kender til iPhone 6, der i løbet af de senere år har været den bedste og mest udbredte smartphone på markedet, og iPhone 7 er en logisk efterfølger til iPhone 6, da den nye model indeholder nogle tiltrængte forbedringer, idet den nye model iPhone 7 minder meget om forgængeren i udseende, idet den fås med en skærm på 4,7” (iPhone 7) samt med 5,5” (iPhone 7 Plus).

Telefonen er heldigvis blevet hele 50% hurtigere end den foregående generation ved hjælp af deres nyeste processor A10 Fusion, der er en firekernet processor. Derudover kommer iPhone 7 med en ny og praktisk trykfølsom startknap, der jo kendes i forvejen fra deres MacBook serie. Desuden kommer iPhone 7 uden et jackstik med tilslutning til eksterne højtalere, idet disse nu skal tilkobles trådløst. På den måde bliver iPhone 7 vandtæt i ned til 1 meters dybde, hvilket jo absolut er en fordel for mange fummelfingrede og uheldige kunder, der tidligere har tabt deres telefon i vand ved et uheld.

Kameraet i den nye iPhone virker med 12 M Pixels, og det giver ultra skarpe billeder takket være en optisk stabilizer. Apple iPhone 7 leveres som sædvanlig i et stilrent design og opbygget af robuste materialer, og da iPhone telefoner er nemme og intuitivt logisk opbyggede, så kan alle nemt navigere rundt i menuen og anvende den slags telefoner.

Billig iPhone med abonnement

En ny iPhone 7 kan fås med op til 256 GB hukommelse, så iPhone 7 koster derfor kontant uden SIM-lås i området 6-8.000 kr. Heldigvis findes er flere praktiske måder at anskaffe sig en ny iPhone på, da man eksempelvis kan købe iPhone hos YouSee på afbetaling uden nogen renter eller gebyrer, idet man blot skal købe et abonnement, der koster under 200 kr. om måneden. På den måde kan man også nøjes med at betale under 200 kr. om måneden for en helt ny iPhone 7, mens man desuden får gratis tale, fri SMS og MMS samt data for op til 10 GB med i prisen.