Apple Watch

Apple Watch er et armbåndsur, der kan tilsluttes direkte til din IPhone. Apple Watch vil blive solgt i to størrelser. Det er vandtæt og kan oplades trådløst. Da Apple Watch kan kobles til din IPhone, kan den også anvendes til det nye betalingssystem Apple Pay. Apple Pay er baseret på NFC-teknologien og er et system, der gør det muligt at betale over sin telefon. Helt konkret betyder det at man pludselig kan betale regninger via sit ur.

Personlig design

Når man ser billeder af Apple Watch, er det tydeligt, at designet er yderst personligt. Det er derfor velegnet til vores tid, hvor enhver søger sin egen identitet. Om du er til rene linjer eller farverige detaljer, så er designet der til dig. Du kan fx købe et sports ur, et almindeligt ur eller et mere stilet ur. Hvert ur har sine egne detaljer og funktioner. Udover at følge med i klokken, vejret og dit aktivitetsniveau, kan du også modtage beskeder og følge med online. Med andre ord, så er Apple Watch et intelligent ur, der kan formes efter din personlighed. Du kan fx indstille uret så du kan følge kalorieforbrug, modtage opkald, Walkie-talkie funktion, tegnefunktion, hjerterytme og meget meget mere.

Fokus på sundhed

Apple Watch har fokus på sundhed. Når man køber uret følger også en app med. Denne app er en slags trænings – og fitness app, som sammen med sensorerne i uret, kan give besked om dit træningsniveau. Det er fx godt, hvis du er i gang med et træningsforløb, og har brug for at følge med i din aktivitet.

Pris

Uret kommer til at koste omkring 349 dollar. Men det er ikke til salg i butikkerne endnu og man regner først med det sælges i starten af 2015.

Præsentation af uret

På Apples egen hjemmeside, kan man se den fulde præsentation af uret samt et detaljeret galleri af uret.