Det kan være svært at give gaver til en person, som har alt. Typisk er det en far, der ikke mangler noget. Og når man spørger ham, siger han også: “jeg mangler ikke noget.” Men det betyder ikke, det bliver nemmere for dig – du vil stadig gerne give en fin gave.

Hvis du kender en vaskeægte gadgetnørd, kan du være sikker på, de vil bryde sig om disse gaver, vi har samlet nedenfor. Held og lykke, og glædelig jul!

Google Home til det hele

Google Home er både sjov og praktisk. Google Home er en smart, stemmestyret højtaler fra Google. Den har Google Assistent indbygget, som modtageren af gaven kan tale med. Der er mange forskellige kommandoer, og de er sjove.

Få Google til at vække gavemodtageren om morgenen. Google kan spille musik. Google kan fortælle om vejrudsigten. Mulighederne er uendelige.

Soloplader til den miljøbevidste

En oplader, der kan fastsættes på vinduet for at lade op via solens stråler, er en perfekt gave til ham eller hende, der er miljøbevidst. Det vil være en fed gave, som ikke roder på skrivebordet eller i hjemmet, fordi ledningen ikke skal i en stikdåse – den skal bare sidde på et vindue.

Et par gode høretelefoner

Hvis ikke den, du skal give gave til, allerede har et par gode høretelefoner, er det en oplagt gave. De gode høretelefoner fås i mange afskygninger, og det kan være svært at give nogle, du ved, vedkommende kan lide.

Men generelt kan der siges, at god lyd, komfort og praktiske egenskaber er vigtige. Hvis personen er meget on-the-go, kan det måske betale sig at købe nogle trådløse høretelefoner.

Sjove kontorartikler

Nogle sjove, tekniske kontorartikler kan være den perfekte gave til ham eller hende, der arbejder på kontor. Der er mange muligheder, den ene mere skør end den anden. Men du kan også få nogle, som faktisk er praktiske.

En USB-kopvarmer, der holder kaffen varm på skrivebordet eller en skrivebordskalender, der kan komme i mange forskellige udformninger.