Er du som mig også vild med gadgets og alt, hvad der rører sig inden for tech verdenen? Så er du helt sikkert også typen, der godt kan lide at bruge penge på nyt udstyr. Det kan være, at det er noget, der kan pynte i stuen eller måske et nyt fjernsyn til soveværelset.

Uanset hvad, så kommer det i hvert fald her nogle ideer til ting, du kan købe i det nye år, for der er meget der tyder på, at dette bliver et enormt spændende år, hvis man går meget op i elektronik. Der kommer nye smarte fjernsyn med en masse spændende features, der kommer nye smartphones fra alle de store producenter, og så kommer der helt sikkert også nye højtalere, nye computere og nye smart watches. Sikke en tid vi lever i!

Et smartwatch kan være lige dig

Lad os tage fat i noget af det, som mange sikkert ikke har fået investeret i endnu. Da Apple offentliggjorde deres smart watch tilbage for et par år siden satte det gang i en bølge af innovation – blandt flere af de store spillere som Samsung og også Microsoft. Desværre har det vist sig sidenhen, at de ikke rigtig har formået at slå igennem endnu.

Det er dog blevet ændret med mange af de nye, som kommer ud i år. Det store problem ved mange af de gamle var, at de ikke kunne holde strøm i mere end en dag eller noget i den stil. Det betød rent praktisk, at man skulle hjem og oplade det hver eneste dag, man havde gjort brug af det. For mange var det et stort problem.

Dette ser dog nu ud til langt hen af vejen at være fixet. For hvis man tager et kig rundt på markedet, så er det nogle imponerende modeller som efterhånden er skudt frem, og mange af disse kan klare at holde i noget længere tid.

Ny studiecomputer til skolen?

For mange studerende er det vigtigt at man har en computer, man holder af at bruge. Der er computere, der er lavet specifikt til dette marked og meget tyder på, at det ikke kommer til at gå stille for sig i år.

Her kan man enten beslutte, om man vil have en af de nye smarte Chromebooks, som kommer helt ned i pris, eller om man fortsat vil have en mere normal model, der kører som man kender det fra de fleste computere.

Hvis du er i tvivl om, hvilket mærke eller hvilken model du skal
vælge, så er der hjælp at hente her, hvor du kan finde de bedste
studie computere
.

Er det på tide med en ny powerbank?

Mange vælger også at gå ud og investere i en powerbank. Dette skyldes ikke at batteriet er blevet dårligere på telefonerne, men derimod at vi bruger vores mobiler mere og mere, og det går altså i sidste ende ud over batteriet, som bliver drænet hurtigere og hurtigere. Ligeledes vil det være muligt at tage et kig på denne store test af de bedste powerbanks, som også er udført ved at tage de bedste resultater fra andre tests og så sammenligne for at finde frem til det bedste udstyr indenfor netop powerbanks.