Tablets

Som vi alle ved, er det danske samfund, eller verdenen, blevet meget mere teknologisk indenfor de sidste 10-15 år, og et af de sidste nye vidundere er tabletten, som er en blanding af en telefon og computer. Specielt Apple har haft succes, ved at udgive ipad. nogen mener at tablets, er fremtidens computere.

 

Tablets til skolebørn

De danske skoler bruger også i større grad, tablets til at undervise med, derfor er det en god ting, for børn at få tablets og lærer hvordan de bruger dem, nogle forskere mener dog er det en dum ide, at man begynder at bruge tablets mere i det faglige.

Dog mener jeg selv, at tablets kan være med til at øge motivationen, og gøre opstarten på undervisningen hurtigere, og skolerne kan spare en masse penge på bøger og papir til eleverne, I min egen kommune har vi nu igennem mere end et halvt år haft et forsøg kørende i de større klasser på en skole med brug af iPads i undervisningen. Forsøget viste blandt andet, at der skal laves en del benarbejde på det tekniske område, når elever og lærere for alvor tager udstyret i brug og f.eks. ønsker at printe, hente apps, rundsende til hinanden osv.

 

Billede: Jet Daisuke