Elsker du at game, ved du hvor vigtig en god lyd kan være for spiloplevelsen. På denne liste har nogle af de mest bedste gamer høretelefoner på markedet lige nu. Måske har du ikke hørt om brandene bag disse høretelefoner før, men det betyder blot, at dette er de bedste og nyeste høretelefoner til gaming, som du faktisk går og drømmer om, du ved det bare ikke endnu.

1. Creative Sound Blaster EVO Zx – Trådløs

Creative står bag af en række høretelefoner med lækkert design og Bluetooth, som passer sammen med din mobil og PC. For at kunne bruge disse høretelefoner bliver du altså nødt til at have en PC, som har Bluetooth. Høretelefonerne adskiller sig lidt fra almindelige høretelefoner, da du kan styre dem via en app til Android eller iOS. Du har derfor mulighed for både at besvare opkald og lytte til musik imens du gamer.

2. SteelSeries Wireless H

Et anden rigtig godt bud på et par trådløse hovedtelefoner, er disse fra SteelSeries. På trods af høretelefonernes størrelse, har man alligevel formået at bevare et flot og indbydende design på Wireless H høretelefonerne. Hovedtelefonerne kan bruges sammen med alt lige fra Mac, PC, iOS, Android, spillekonsoller og dit media center. Sammen med hovedtelefonerne får du 2 genopladelige batterier, og selve modtageren til hovedtelefonerne fungerer også som en batterioplader.

3. SteelSeries Siberia Elite

Stil og komfort er to meget gennemtrængende elementer hos hovedtelefoner fra SteelsSeries. Specielt den hvide version af deres Siberia Elite, er utrolig smuk. Hørebøfferne er massive og lavet ud af behageligt memory-skum. Du kan indstille høretelefonerne til dit hoved, og de passer derfor til alle. Du har mulighed for at flytte på mikrofonen, så den forbliver diskret. Lyden i høretelefonerne er noget af det bedste på markedet lige nu, med rig lyd og masser af bas.

4. Plantronics RIG Stereo høretelefoner & Mixer

RIG høretelefonerne fra Plantronics er de billigste af høretelefonerne på denne liste, men alligevel har de masser af fede features. Du kan selv mikse din yndlings musik via den inkludere mic amp. Du har derfor mulighed for at blande spillyde og chat-stemmer, og styre volumen på dem individuelt, hvis din telefon er koblet til mikseren. Høretelefonerne giver dig mulighed for at modtage og besvare opkald, ved at bruge høretelefonernes mikrofon

5. Sennheiser G4ME ZERO

Sennheiser har indtil nu være mere kendt for deres fokus på lyd indenfor musik i forhold til lyd indenfor gaming. Men de nye høretelefoner G4ME Zero blander både god sitl, komfort og en helt fantastisk lyd, når du skal game. Høretelefonerne er designet, så de udelukker mest muligt uønsket støj fra omgivelserne. Lyden i høretelefonerne er af høj kvalitet, og har derfor en utrolig ren lyd.

6. Sennheiser G4ME ONE

G4AME One høretelefonerne er lillebroren til Sennheisers G4ME ZERO høretelefoner. Lyden er bedre på disse, men du får ikke det lækre foldbare design og den ultimative komfort, som hos de andre. Men komforten er dog stadig rigtig god, og det er derfor stadig et af plusserne hos G4ME ONE høretelefonerne. Høretelefonerne giver dig en klar og rig lyd, både af du lyden fra spillet og fra chatten.