Det har aldrig været lettere at motivere sig selv til at motionere, end det er i dag, med alle de forskellige produkter der findes, som kan hjælpe dig til at holde styr på din motion og nå dine mål. Selvfølgelig er det stadig dig selv, som skal gøre hele arbejdet, men nu kan du holde styr på din træning, så du er sikker på, at du får de ønskede resultater ud af din daglige motion. Du kan holde styr på alt lige fra, hvor mange kalorier du forbrænder og hvor mange kilometer du har løbet, til hvor godt du sover, og hvor stort dit kalorieindtag er i løbet af dagen. Det ekstra smarte ved disse gadgets er, at de er bærbare, og derfor ikke irriterer når du træner. Det eneste du skal gøre er, at tage din motionsgadget på, og så vil du have masser af data at analysere på efter din motion.

 

1. Withings Pulse

Måske ser Withings Pulse ikke ud af særlig meget, men husk på at man aldrig skal dømme en bog på coveret. Den er nemlig i stand til ikke blot at holde styr på dine skridt, kalorier og kende forskel på om du går eller løber, men den kan også måle din hjerterytme.

2. Basis Heath and Heart Rate Monitor

Denne gadget giver dig indsigt i din motion og holder øje med hvor godt du sover, og giver ud fra disse faktorer dig en idéer til simple måder at få en sundere livsstil på. Basis har avancerede sensorer som måler din puls, kalorieforbrug, søvnkvalitet og meget andet, så du kan få en bedre idé om, hvordan din krop og helbred har det.

3.Kreyos Meteor Smartwatch

Med Kreyos Smartwatch kan du have din motionsgadget rundt om håndledet. Den er nemt at bruge, imens du bevæger dig, og er den perfekte tilføjelse til din træning. Det kan nemlig holde styr på dine mål med træning, samtidig med du kan modtage opkald, høre musik og meget andet.

4. MetaWatch STRATA

Sporturet STRATA smart er designet til at fungere sammen med din smartphone, så du du har mange af funktionerne fra dine telefon på dig, samtidig med at du træner. Du kan altså træne samtidig med at du tjekker beskeder, kan se hvem der ringer, kontrollere musik, se vejrudsigten og meget andet, og alt sammen foregår det på dit håndled. Uret kommer i mange forskellige farver, så du kan finde et der passer lige til din stil og personlighed.

 

5. Misfit Shine Activity Tracker

Denne smarte gadget holder ikke blot styr på, hvor mange skridt du tager i løbet af dagen, den kan også holde styr på data, når du cykler eller svømmer. Den er trådløs og kan synkroniserer med din smartphone, bare ved at du ligger den ovenpå din telefon. Samtidig er designet rigtig flot, og du kan derfor have den på overalt.

6. Larklife armbånd

Larklife armbåndet er din træningsmakker, som både holder øje med din søvn og dit madindtag. Du får to separate armbånd i samme pakke. Den tæller, hvor mange skridt du tager, kan skelne mellem løb og almindelig gang, og giver dig mulighed for at holde styr på dine måltider.

7. Nike+ Sportsur

Sporturet fra Nike kombinerer accelerometeret, som man kender fra Fuelband, med den nøjagtige GPS fra TomTom. Du kan bruge Nike+ sensoren til at fortsætte med at tælle dit kalorieforbrug imens du squatter, laver dødløft eller anden form for workout. Du kan selvfølgelig også bruge det, når du sidder og slapper af på sofaen, hvis du gerne vil holde styr på dit stillesiddende liv.

 

8. Jawbone UP

Up holder styr på din daglige motion ved at tælle skridt, forbrændte kalorier og dit sovemønster. Du kan få den i tre forskellige størrelser, så den passer perfekt til dit håndled.

9. Sync Burn

Det smarte fitness armbånd SYNC Burn er fyldt med den nyeste Bluetooth teknologi, som giver dig mulighed for at data omkring din træning direkte til din telefon. Armbåndet er behageligt at have på, og holder øje med din kalorieforbrænding 24 timer i døgnet. Arbmåndet måler nemlig din puls, din træningsintensitet, hvor langt du har bevæget dig, hvor mange skridt du har taget og giver dig ud fra dette et billede af dit helbred.

10. Fitbit Force

Fitbit Force kombinerer Fitbit One og Flex modellerne, og minder meget om Nike’s FuelBand. Det kan nemlig måle antal skridt i løbet af dagen, holde styr på hvor meget afstand, du har lagt bag dig, hvor mange kalorier du har forbrændt, og i præcis hvor mange minutter du faktisk har været aktiv. Armbåndet giver dig også mulighed for, at holde styr på din søvn, og fungerer derudover også som et vækkeur.

Billede: Swimmy.ca