Skal du have nyt fjernsyn, men er du ikke helt sikker på, hvordan du finder frem til det helt rette fjernsyn? Så er det heldigt, du er landet her, da du vil få tips til, hvad du skal kigge efter, når du skal ud og købe nyt fjernsyn. For nej, det er ikke altid lige let at finde rundt i junglen.

 

Smart-tv eller ej?

Fladskærme i dag er ikke bare en fladskærm, hvorpå der kører et levende billede. Nej, mange kan i dag gå på internettet via et kabel eller wifi, og har også smart-tv indbygget, så det er nemt at hente apps og andre små programmet til tv'et.

Men, ulempen ved et smart-tv er, at fabrikanterne ikke er enige om en standard for alle smart-tv. Så du kan risikere, at din version af smart-tv ikke vil blive opdateret af producenten, når en ny software bliver udviklet. Derfor vil en bedre løsning for dig være at købe en lille boks som en xbox f.eks., da den vil give dig de samme funktioner samt blive opdateret oftere.

 

Skal det være stort eller størst?

Når ovenstående er besluttet, og du har tjekket, om der er et indbygget HDMI 2.0-stik, er der kun en dejlig beslutning tilbage; og det er, hvor stort det skal være. Så hvor stor skal skærmen være?

Jo, den skal være lige så stor, som du synes. Men, den skal også passe ind i rummet, hvor fladskærmen skal hænge. Vil du dog gerne have mulighed for fremtidens højere opløsning, skal du have en skærm over 46-tommer, for at kunne se en forskel på billedkvaliteten.

 

Vil du have mere for pengene?

Hvis du gerne vil have den helt store skærm, men gerne vil se, om ikke du kan spare lidt penge alligevel til lidt andet sjov, kan du benytte dig af et godt Wupti tilbud, som du blandt andet kan finde på denne rabatkodeside. Det er altid sjovt at få lidt mere ud af pengene.

Billede: Deepika Garg

Billede: arech1