De fleste rundt om i landet kender til de manuelle barberskrabere fra mærket Gillette, og vi elsker jo dette kvalitetsprodukt, men vi græmmes ofte over de horribelt dyre barberblade, som kan koste omkring 200 kr. for en lille pakke barberblade med kun 4 stk. Det kan ske, at der er tilbud på de gode Gillette Fusion barberblade, men de kommer sjældent ned i halv pris. Hvordan kan man så opnå halv pris på en barbering, når man nu er vant til at anvende en barberskraber i højeste kvalitet? Der er simpelthen kommet konkurrence på de dyre barberblade, og der er ikke tale om en billig piratkopi fra Kina, men der er tale om en barberskraber produceret på en fabrik i Tyskland med mange års erfaringer i produktion af kvalitets barberblade, og de har nu fremstillet et produkt tilsvarende Gillettes topmodel Fusion. Men hvad koster disse nye barberblade og hvordan får man fat i dem. Det kunne nok være sjovt for mange at afprøve denne gadget, og hvis de lever op til forventningerne, så kan man måske spare over 1.000 kr. årligt på barberblade fremover.

 

Opnå en billig barbering med Shaving Joe

Nu findes der en webshop Shaving Joe, hvor man kan købe skraber og barberblade til lavpris, således man totalt set kan spare mange penge fremover på budgettet for barbering. Mange barberer sig 1-2 gange dagligt, og et barberblad kan holde til omkring en uges barberinger, men så er det også slidt. Så man skal altså købe mindst 4 blade om måneden, hvilket bliver til 48 stk. om året. Hvis man køber Gillette på tilbud i 8 stk. pakninger, så kan man undertiden finde dem til omkring 200 kr., hvilket bliver til en årlig udgift til barbering på 6*200 kr = 1.200 kr. Hos Shaving Joe kan man købe 8 blade i samme kvalitet som Gilettes men til kun 119 kr. og endda med fri levering, så den årlige udgift bliver altså kun omkring 6*119 kr. = 714 kr. årligt. Hvis man køber Gillette Fusion med kun 4 blade af gangen, så vil de årlige omkostninger rende helt op i 12*140 kr.=1.680 kr., så hvis man blot tænker sig lidt om, så kan man faktisk godt komme ned på omkring halv pris på en kvalitets barbering ved at købe de tilsvarende barberblade online på nettet i stedet for i i butikkerne.

 

Er der kvalitetsforskel på de 2 produkter?

Der er tale om 2 forskellige men sammenlignelige produkter, da de begge er fremstillet ud fra den mest moderne teknologi på området kaldet Gorthic Arch 2, hvor man kombinerer 5 små blade på ét barberblad, og håndtaget til barberskraberen er fremstillet både robust og afbalanceret gældende for begge typer, så generelt set kan de begge klare en barbering i højeste kvalitet men til forskellige priser, da Gillette har store udgifter til forskning, butiksavance samt markedsføring.