Apple har overalt i verden masser af trofaste kunder til deres telefoner og computere, der appeller til de brugere der tiltales af et kendt mærke med et gennemført og vellykket design samt en altid fungerende teknik, hvor programmer og computer er strømlinjede og passer sammen uden problemer.

Prisen er ikke absolut den vigtigste parameter, da kvaliteten har første prioritet. Apples produkter kan ikke konkurrere prismæssigt med de billige kopicomputere fra østen, der naturligvis heller ikke har de samme specifikationer, men den store udbredelse af Apples computere har efterhånden gjort prisforskellen mindre og mindre, således man nu for små beløb kan købe originale Apple telefoner og Macbook computere til meget billige priser.

Man kan både købe MacBook computere i Apples landsdækkende butikker, men man kan også spare en del ved at købe samme MacBook online hos forskellige webbutikker, der ofte kører med rabatter og kampagner på flere modeller. Man kan nemt og hurtigt sammenligne priserne for den valgte MacBook Air model inde på EDBpriser.dk.

Her kan man på få sekunder se alle forhandlerne af den ønskede model listet efter pris eller popularitet, og hos hver forhandler fremgår der også eventuelle forsendelsesomkostninger, ekspeditionsgebyrer, leveringstid mv.

 

Muligheder hos EDBpriser.dk

Faktisk kan man på sammenligningssiden gøre meget mere end blot en hurtig prissammenligning, så man kan også besøge hjemmesiden, når man ønsker at se alle de vigtigste relevante oplysninger for netop dette produkt. Her kan man altså se følgende:

  • Priser på produktet
  • Produktets specifikationer
  • Artikler om produktet
  • Tilbehør til produktet
  • Anmeldelser af produktet fra forbrugerne

Man kan derfor fra starten af nemt sætte sig ind i, om det er en populær eller udskældt model, man planlægger at købe. Her kan man altså nemt danne sig et værdifuldt overblik over produktets muligheder samt mulighed for udvidelser, og vigtigst af alt er faktisk mange gange brugernes anmeldelser af produktet.

Man får mest udbytte af en udbredt model, som mange brugere er tilfredse med. Hvis man har forelsket sig i noget IT udstyr, som måske ikke er populært blandt mange utilfredse brugere, så kan man nemt havne i samme situation med utilfredshed, hvis man køber dette produkt, som man heller ikke senere får nemt ved at sælge og opnå en ordentlig pris på.

Det kan bedre svare sig at bruge et par minutter på at læse anmeldelser og artikler om de mest udbredte modeller, som sikkert giver mest ydelse for pengene, men naturligvis bør man vælge den model, der er mest passende til netop dit behov.

 

Den populære MacBook

Apples moderne bærbare computer kaldes for en MacBook, og dens popularitet skyldes især den relativt lave pris og høje ydelse samt Apples grundlæggende høje kvalitet og deres gennemtænkte koncept med uproblematiske og velfungerende programmer.

En MacBook er udført i et kraftigt letvægts aluminiumskabinet, således den kun vejer omkring 1 kg, og dermed er den både smart og nem at tage med på farten. En MacBook anvender Intels nye processorer i-serien, som starter med CPU´en Intel i5 på 1.6 GHz op til en i7 CPU på 2.2 GHz.

Disse modeller af MacBook anvender flash hukommelse, som vi kender det fra USB memory enheder. Disse er dyrere men mere stabile og lette end den traditionelle harddisk, der består af bevægelige dele, der slides med tiden. Med et stort cache memory lager gør dette computeren ekstrem hurtig til at udføre de mest krævende opgaver, og derfor er MacBook en af tidens mest populære bærbare computere.