Beskæftiger din arbejdsplads sig med fortrolige oplysninger, såsom persondata, specifikke sager eller andre skrøbelige data? Så er det vigtigt at disse dels behandles med omhu, men samtidig bortskaffes på en sikker måde, således at andre ikke har mulighed for at få adgang til informationerne. Har man med fysiske dokumenter at gøre, er en makulator det sikreste måde at skaffe sig af med disse på.

Sikker makuleringen er altafgørende

Der findes to forskellige typer makulatorer, nemlig konfettimakulatorer og strimmelmakulatorer. Begge typer er lavet til at destruere papir inden det smides ud, så fortrolige oplysninger ikke er tilgængelige for andre mennesker. Konfettimakulatoren skulle efter signende være den mest sikre form for makulering, da den makulerer papiret i små stykker. Strimmelmakulatoren makulerer derimod papiret i lange strimler, der potentielt kan sætte sammen igen med en god portion tålmodighed.

Du tænker måske, at en makulatorer slet ikke er nødvendig? At du bare selv vil rive dokumenterne i nogle stykker? Det er dels en mere tidskrævende procedure at gøre det manuelt, hvis det skal gøres ordentligt, og så er det ikke en ligeså sikker måde at afskaffe papirer på. Arbejder du, for eksempel, på et advokatkontor eller lignende arbejdsplads, hvor man i særdelshed har med fortrolige oplysninger at gøre? Så er det særligt vigtigt at disse bortskaffes på en sikker måde.

Køb flere typer makulatorer hos Lyreco

Lyreco forhandler både konfetti- og strimmelmakulatorer, så uanset behov har du mulighed for begge dele. Det er en rigtig god investering, da det er en hurtig måde at destruere papir på, der samtidig sikrer, at du ikke kommer i nogle uheldige situationer.