Avanceret elektronik rykker i stigende grad ind i bilernes verden, og de tyske mærker Audi og BMW er blandt de førende bilmærker, der anvender nye gadgets og avanceret styrings elektronik. For nylig præsenterede Audi og LG en ny smart gadget nemlig et SmartWatch, der kan anvendes til flere formål til Audi modellerne såsom åbning af aflåsning af døre, startspærre og alarm.

Elektronik i fremtidens biler

Udviklingen er jo allerede begyndt, og hvert eneste år fyldes der mere spændende elektronik ind i de nyeste biler, som giver bilisterne og passagererne yderligere muligheder for at kunne anvende motoren mest optimalt men også for at forbedre sikkerhedssystemerne i bilen. Der findes efterhånden et hav af forskellige funktioner, hvor elektronikken via apps på mobiltelefonen samt gennem bilens instrumentbræt kan overvåge alt ved bilen, og seneste nyt er SmartWatch, hvor man fra håndleddet i dag kan få adgang til bilens vigtigste styringssystemer.

Audi og LG har sammen udviklet et SmartWatch, der anvendes LG styresystem fra SmartTV, der hedder webOS. Med den nuværende udvikling på SmartWatch området, så vil der næppe gå mange år, før man vil anvende SmartWatch til at få adgang til bilens sikkerhedssystemer, således man både vil kunne starte bilen med uret frem for en irriterende nøgle. De fleste moderne biler er i forvejen beskyttet sikkerhedsmæssigt med en unik chip, der giver adgang til bilens start, låsene og bilens startspærresystem.

Fremover vil man nok kunne få bilen til at køre i automatisk mode som en slags cruise control, hvor man kan slappe af og overlade styringen til en automatisk autopilot såsom Google robotbiler i dag. Der går selvfølgelig et stykke tid endnu, men udviklingen går i den retning, men Audi ejere kan allerede nu tage en forsmag med SmartWatch, der nu har været på markedet i et års tid.

Den smarte Audi A3

Man kan anvende nye gadgets som SmartWatch fra Audi og LG i alle de nye Audi biler, og Audi er jo også kendt for halvdyre biler, der skyldes holdbare kvalitetsmaterialer, så derfor har mange ikke økonomi til at vælge Audi. Man bør dog være opmærksom på en ny mulighed for at købe en reelt ny bil til brugtpris men med samme stand og garanti som en ny bil, idet Audi kalder dette for Audi Approved Plus.

Konceptet gælder alle deres nyere biler, der får betegnelsen, når de har gennemgået et grundigt eftersyn, hvorefter bilen er gennemtjekket overalt og er i tiptop stand med perfekte og originale komponenter. Disse AAP biler er ofte kun få måneder gamle og er kun lettere tilkørte, og de leveres så med både 2 års fuld garanti samt en udvidet serviceaftale på yderlige 2 år, så der for er man helt sikret som køber mod uventede udgifter til udskiftning af defekte dele. De fleste kan jo nøjes med en brugt Audi A3, der alligevel er en familiebil med et rimeligt bagagerum, og man kan her læse mere om priser og modeller på en brugt Audi A3.

Der er tale om en mellemstor bil i et stilrent design med skarpe linjer, der kan fås som både 3- og 5- dørs model. Bilen kan fås med både for- eller firehjulstræk, den har en fast styring, et godt vejgreb, en høj kørekomfort samt en luksuriøs og lydløs kabine. A3 har 5 ud af 5 stjerner sikkerhedsmæssigt hos NCAP, og der findes forskellige brændstof økonomiske motorer at vælge imellem, og de har endda masser af råstyrke og hestekræfter.