Man hører ofte folk klage over, at deres iPhone hurtig løber tør for strøm. Uanset om det er på grund af dårligt design fra Apples side, eller om det er på grund af vores øgede forbrug af smartphonen, så er det aldrig sjovt, når du får advarslen om lavt batteri telefonen. For at øge batteritiden på din iPhone, har flere forskellige brands udviklet specielle iPhone covers med eksternt batteri. Det eksterne batteri giver din smartphone ekstra timer at leve i, og er derfor perfekt at have med på farten. Her er 10 af de allerbedste covers med eksternt batteri til din iPhone 5.

1. Esorun BC01 iPhone 5 Battery cover

Coveret Esorum BC01 nøjes ikke blot med at oplade din iPhone 5, men den kan også bruges som stander, og beskytter derudover din telefon. Det siges, at batteriet i coveret tredobler din iPhones batteritid, og hvem drømmer ikke om det?

2. PowerSkin Pro iPhone 5 Battery Case

Coveret PowerSkin Pro er utrolig tyndt, holdbart og fyldt med masser af energi. Coveret er fremstillet af materialer, som sørger for at beskytte din telefon, imens den oplader din iPhone med masser af ny batteritid. På fronten af coveret sidder en LED-indikator, som fortæller dig, hvor meget din iPhone er opladet. Du kan få coveret i hvid, sort, titanium, rød og pink.

3. Tylt Energi iPhone 5 Battery Case

Med Tylt Energi coveret får du to covers i én, da man fra virksomheden side af har ønsket at gøre coveret så tyndt som muligt. Det første cover kaldes Presto, og er et tynd hardchell cover, som giver din iPhone masser af beskyttelse. Når du har lavt batteri på telefonen, sætter du blot Presto ind i batteri-coveret, og så vil din telefon blive opladet igen.

4. iBattz iPhone 5 Battery Cases

iBattz er kendt på markedet, når det kommer til covers til din iPhone. De har nu løftet sløret for nye produkter, som bestemt ikke vil skuffe dig og din iPhone. Moojo Refuel er lidt anderledes end andre covers med batteri, da du i denne har mulighed for at fjerne batteriet.Til coveret medfølger to batterier, så du har ekstra meget batteritid, når du ikke er i nærheden af en oplader.

5. uNu DX Protective iPhone 5 Battery Case

Mærket uNu følger op på deres succes, med coveret til iPhone 4, med deres nye version af cover med ekstern batteri til din iPhone 5. Coveret er helt utroligt tyndt, og er utrolig behageligt at holde på. Coveret giver dig nem adgang til de forskellige knapper og udgange på telefonen, og giver dig helt op til 10 ekstra timer at snakke i.

6. Joy Factory’s Ergos iPhone Battery Cases

Ergos fra Joy Factory er et ret enkelt eksempel på et cover med eksternt batteri til din iPhone 5. Coveret adskiller sig fra andre med dets udklappelige holder. Holderen kan foldes ud, og giver dig mulighed for at se din iPhone uden at bruge hænderne.

7. Incipio OFFGrid Pro iPhone 5 Battery Case

Pro casen fra Incipio kommer med to aftagelige batterier, og en oplader som kan opbevare begge batterier, når du er på farten. Så der er rig mulighed, for at få masser af ekstra batteri til din iPhone 5 med dette cover.

8. MyCharge Freedom iPhone 5 Battery Cases

Coveret fra MyCharges kommer i to forskellige modeller. Den billigste af modellerne giver dig op til 6 timers ekstra batteri til at tale i, og med den dyrere version får du helt op til 9 ekstra timers batteri.

9. Dexim XPowerSkin iPhone 5 Battery Case

Dette er enednu et tyndt og let cover til din iPhone 5. Coveret kommer fra Dexim og laves i et stort udvalg af flotte farver.

10. Lenmar Meridian iPhone 5 Battery Case

Coveret fra Lenmar er et af de tyndeste på markedet med en tykkelse på kun 15mm. Du får masser af ekstra batteri, og mulighed for at vælge imellem 3 forskellige farver og teksturer.

Billede: [email protected]