Vil du også gerne have den ultimative bar der hjemme, er her 9 ting, som du ikke kan leve uden, hvis du skal have den bedste hjemmebar i byen. Imponer dine gæster med disse sjove og opsigtsvækkende gadgets til baren.

1. Ice Jacket Bottle køler

Hvorfor nøjes med at have en isspand, når du kan servere selve flaske i is. Med Ice Jacket Bottle Chiller, kan du gøre lidt ekstra ud af serveringen af dine flasker, og servere fra dem dækket i is.

2. LED Sound Sensitive Ice Bucket

Gør festen lidt vildere og sjovere med isspanden LED Sound sensitive. Alle vil elske isspanden, som lyder i takt med musikken i baggrunden.

3. Dødsstjerne isterninge bakke

I en rigtig bar er der selvfølgelig isterninger, hvis dine drinks skal være helt perfekte. Men hvorfor ikke servere dine cocktails med de fede og super nørdede Dødsstjerne isterninger.

6. Bombay Sapphire Gin hjulet

Et must have i baren er Bombay Sapphire Gin hjulet. Det er måske lidt dyrt, men denne gadget sikrer dig de bedste omstændigheder, når du skal lave en lækker gin og tonic. Hjulet indeholder alt hvad du skal bruge, lige fra is, barredskaber, glas, skærebræt og hvad du ellers kunne drømme om.

5. Alpina Grills & Catering System Mobile Bongos Beer Bar

Denne gadget er egentlig udviklet til catering firmaer, men den passer faktisk perfekt ind i alle hjemmebarer. Hvis du gerne vil sætte stil på din bar, er Mobile Bongos Beer Bar et must have!

4. EdgeStar Deluxe Mini Kegerator & Draft Beer Dispenser

Nu kan du skænke øl ligesom nede på den lokale bar med EdgeStar Deluxe Mini Kegerator & Draft Beer Dispenser. Du skal selv motificere den, så du kan servere alle slags øl, som kommer i 5 liters fustager.

3. Cube Tube

Gør det super nemt at få isterninger i drinkene, med Cube Tube, som er en ny og smartere fortolkning af den kendte isterningbakke. Alt du skal gøre er, at fylde den med vand, indsætte afskilleren og putte den i fryseren. Når du har brug for is, skal du blot slå den hårdt, og så er kommer dine isterningen nemt ud.

2. Golf Shot Glass Party Drikke spil

Du har måske ikke vidst det før nu, men alle barer har brug for Golf Shot Glass Party Drinking Game. Jo flere gange du misser, jo mere skal du drikke. En sjov måde at sætte gang i festen.

1. Coravin 1000 System

Et must have i baren er en vinåbner, men nu er der en ny og avanceret vinåbner på markedet, som er et must have til din bar. Med Coravin 1000 System skal du aldrig mere fjerne korkproppen i din vinflaske Vinåbneren har en lille nål, som gennemhuller korkproppen mens den stadig er i flasken. Derved holder din vin sig meget længere, hvis du ikke får drukket det hele med det samme, da der ikke kommer luft ind i vinen.

Billede: theresa hoffmeister