Søvnen er utrolig vigtigt for, hvordan vi har det generelt. Her er 10 gadgets, som med garanti vil give dig en bedre søvn, så du kan vågne frisk og udhvilet hver morgen.

1. FitBit One Wireless Fitness & Sleep Band

Der findes rigtig mange gadgets, som måler din aktivitet, men FitBit kan mere end det, og måler også kvaliteten af din søvn. Alt du skal gøre, er at have armbåndet på, når du sover, og så vil det måle din søvncyklus, og sende dine data til din computer eller telefon. Du kan bruge dine data til at opdage, hvor lang tid du sover, hvor mange gange du vågner i løbet af natten, og den samlede kvalitet af din søvn. I armbåndet er der også en lydløs alarm, som vibrerer blidt, når du skal vågne, og derved ikke forstyrer din partners søvn.

2. Lark Sleep Coach

Søvnarmbåndet Lark Sleep Coach, holder styr på din søvn. Sensoren i armbåndet måler selv den mindste bevægelse, imens din iPhone oplader i sin dock. Om morgenen kan du tjekke din Lark app, og se hvor meget tid det tog dig om at falde i søvn, hvor mange gange du er vågnet i løbet af natten, samt din søvn karakter på en skala fra 1 til 10. Du kan også bruge Lark til at vække dig om morgenen.

3. aXbo Alarm Clock

Der er mange spørgsmål, som melder sig, når man snakker om søvn. Hvor meget skal egentlig sove? Hvad er det det bedste tidspunkt at vågne? Og meget andet. Med dette armbånd som kombineres med aXbo Alarm Clock, kan du finde ud af, hvad det mest produktive sovemønster er for din krop, og den kan vække dig, på det mest optimale tidspunkt af din søvn.

4. EZ Sleep Travel Pillow

Har du også svært ved at sove, når du er på farten, kan EZ Sleep Travel puden måske være noget for dig. Denne unikke pude kan bruges overalt, uanset om du sover op ad et vindue, ad et armlæn eller et helt andet sted, og giver dig en bedre søvn.

5. Rise and Shine Serenity Sleep System

Få en mere naturlig opvågning med Serenity Sleep System fra Verilux. Denne gadget simulerer solopgangen, så du kan vågne naturligt og roligt om morgenen. Lampen bruger et farveforandrende lys, som regulerer din naturlige sove og opvågnings mønstre.

6. Philips Wake-Up Light HF3470

Denne lampe simulerer også solens lys. Philips Wake-Up Light HF3470 bruger en unik kombination af blødt lys, som minder om solopgangen, og blandet lyset med behagelige lyde. Blandingen af lyset og lydene vækker dig blidt og langsomt, og giver dig en bedre opvågning. Du kan også bruge lampen som læselampe.

7. Gear4 Renew SleepClock

Med denne smarte gadget, har du ikke brug for et armbånd, for at vågne lækkert om morgenen. Gear4 Renew SleepClock bruger en sensor, som måler dit åndedræt og bevægelser, når du sover, og sørger for at du vågner, når det er mest optimalt i forhold til din søvn.

8. Lumawake iPhone Sleep Clock

Lamawake Sleep uret er perfekt ved siden af sengen, og er udover et ur, også en smart oplader dock til din iPhone. Det der gør denne gadget til lidt af en revolution er, at du kan synkronisere det med produkter, så du kan programmere dit lys i hjemmet og din elektronik, så de automatisk aftager i styrke, når du skal falde i søvn. Du kan også holde styr på dine sovevaner, og bruge den til at forbedre din søvn.

9. Sound Oasis Sleep Therapy puden

Vil du gerne falde i søvn til afslappende musik, uden at du skal have ubehagelige hovedtelefoner på samtidig? Så skal du investere i Sound Oasis Sleep Therapy puden, som har to ultra tynde højtalere dybt inde i sig. Du kan nemt fjerne højtalerene, hvis puden trænger til at blive vasket.

10. Chillow Pillow Cooler

Kender du også det, at du konstand vender din pude, for at ligge på den “kolde” side? Med Chillow Pillow Cooler forsvinder den kølige følelse aldrig. Den tynde og meget bløde pude giver dig en behagelig kølig følelse helt uden at bruge strøm eller lave lyde. Alt du skal gøre at aktivere den, så vil den give dig en dejlig og kølig søvn.

Billede: Jun_Tokumori