Leder du efter nogle cool gadgets at smide under juletræet så kig nærmere her.

Lego har i mange år været forbundet med børn og klassisk børneleg, men rent faktisk får man med lego technic gadgets af verdensklasse. Hvis du pakker lego technic ind og placere imellem julegaverne i år så er du sikret masser af sjove timer for hele familien. Samtidig er Lego Technic ikke bare sjovt, det er faktisk også en slags aktiv hygge der styrker hjernen!

Hvad er aktiv hygge?

Hygge er først og fremmest forbundet med noget rart. Man kan slappe af og slippe tankerne. Man behøver ikke anstrenge sig eller kontrollere sig på nogen som helst måder. Vi kender den typiske hygge som fredag aften, hvor familien er samlet rundt om Disney Sjov, sodavand og slik. Men denne hygge er rigtig usund, især hvis den foregår ofte. Derfor bør man tænke i retningen af aktiv hygge, dette er med til at forbedre dine børns sundhed. Aktiv hygge kunne fx være spil, sport eller Lego technic. Aktiv hygge er forbundet med aktivitet af enten hjerne eller krop eller begge dele på en gang. Hvis du gerne vil have mere aktiv hygge i dit liv så køb Lego Technic som julegave.Du kan bare klikke på linket så kommer du til Coolshop.dk hvor du finder masser af sjove gadgets.

Fokus på Lego technic

Mit fokus på Lego technic er opstået fordi det selvfølgelig aktiverer både børn og voksne. Det er ikke nødvendigvis enkelt at bygge Lego og det kræver altså noget intelligens og tålmodighed at få bygget sine ting færdig.  Man kan fx bygge en avanceret gravmaskine (10-16 årige), Helikopter med to rotorer (7-14 år) og en Minirendegraver (8-14 år). Lego Technic har altid vejledende alder på deres legetøj, på denne måde er det nemmere at finde det korrekte Lego til dit barns alder. Voksne kan sagtens bygge med Lego og man kan roligt købe et sæt til 8-14 årige, det er med garanti udfordrende. Det er også sjovt og hyggeligt og sætter gang i timevis af underholdning for venner og familie.

 

Billede: promobricks