De små action kameraer er fremstillet til at kunne filme under ekstreme forhold, hvor der stilles temmelig høje krav til robustheden. Der er taget utallige test af action kameraer, og nogle skiller sig naturligvis ud i forhold til resten, når det kommer til at skyde gode billeder og video til lands, vands og i luften.

 

Hvad du skal kigge efter

Hvilket kamera du skal vælge at gå efter afhænger ikke kun af anmeldelser; for dit valg af kamera afhænger først og fremmest på, hvilke aktiviteter du ønsker at skulle bruge dit nye action kamera til. For elsker du vand og dykning? De fleste action kameraer er vandtætte, men nogle af dem overlever ikke, hvis du tager dem mere end et par meter under vand – så elsker du at udforske under havoverfladen, skal du finde et action kamera, som kan modstå dybder på 50 meter. Derudover har størrelsen og vægten naturligvis også en betydning, da det har stor betydning for, hvor let den er at have monteret diverse steder.

 

Go Pro Hero 4 Silver

Det forholder sig sådan, at Go Pro Hero 4 Silver er det bedste action kamera overhovedet; ganske enkelt fordi den leverer og giver den bedste videokvalitet for pengene. Derudover er den perfekt egnet til de, som gerne vil optage deres oplevelser under vandet, da den kan komme med helt ned i dybet. Derudover er den let af montere på alt lige fra brystet til cykelhjelmen, hvis man er mere til udfordringer og oplevelser over havniveau. Men, det skal siges, at Go Pro er lavet til at skyde fantastisk video – og ikke til billeder. Du kan sagtens få nogle gode billeder ud af det, men det er ikke det, Go Pro er fremstillet til at kunne. Hvis du har et behov for dette, vil det være en god ide for dig at tage et kig på Sony nedenfor.

 

SONY FDR-X1000V/W

Et andet helt fantastisk action kamera er Sony’s FDR-X1000V/W. En af forskellene på den og Go Pro Hero 4 er, at den ikke er lige så let at montere på forskelligt udstyr. Dog giver den alligevel mulighed for at blive brugt til sky diving, cykling, trekking og hvad du ellers kan finde på af udendørs aktiviteter. Derudover formår kameraet også at modsta støv, vand og barske vejrforhold – dog ikke i lige så høj grad som Go Pro Hero 4. Hvad mere er, at billederne og videoerne den kan skyde er aldeles fantastiske – og bestemt ikke noget at grine af. Den giver et temmelig godt 4K ultra HD video, hvortil billederne bliver ligeså fantastiske; hvilket ellers kan være svært med et action kamera (hvilket også er tilfældet med Go Pro).

Dette er lige nu de to bedste action kameraer, som tilbydes på markedet. Hvad du vælger, afhænger helt og aldeles af dit behov, og hvad du har tænkt dig at bruge det til!

Billede: rinehart-video-productions

Billede: charly jacko!!