I dag kan den gennemsnitlige internetforbruger hurtigt fare vild, når det gælder om at finde den helt rigtige router. Du får som regel et modem eller en router fra din internetudbyder, men nogle gange kan det godt betale sig selv at investere i en endnu bedre router, så du er helt sikker på, at alle husets beboere har mulighed for at bruge internettet ubegrænset til både at spille store onlinespil og streame film fra Netflix, HBO og de mange andre streamingtjenester. Her hos Gadgetguide anbefaler vi den trådløse ZyXEL ARMOR Z1 AC2350 router, som er en af de absolut bedste trådløse routere ude på markedet lige nu. Den understøtter 4K Ultra HD, så du kan se film og TV-shows i allerbedste kvalitet – såfremt dit fjernsyn også understøtter dette format.

Med Dualband understøttes alle dine enheder optimalt

ZyXEL ARMOR Z1 er en Dualband Router, hvilket betyder, at du kan vælge mellem at bruge det ældre frekvensbånd på 2,4 Ghz eller det nye frekvensbånd på 5 Ghz. Med 5 Ghz målrettes signalet mod dine forskellige apparater, så der ikke er interferens fra andre apparater, og hastigheden er hurtigere. Med den ældre standard på 2,4 Ghz dækker signalet et større område, men forbindelsen er langsommere. Nogle smartphones, tabs og bærbare computere er kun kompatible med 2,4 Ghz.

Giga-hurtig upload og download hastighed

Den trådløse ZyXEL ARMOR Z1 router har en masse fede features, men den som vi her hos Gagdetguide er faldet specielt for, er routerens up- og download hastigheder. Med en upload og download hastighed helt op til 1733 mb/s for frekvenser på 5 Ghz, er det helt sikkert, at brandet ZyXEL har taget internettet til helt nye højder. Hvis du er et af de mennesker, der ser en trådløs router som en investering, der skal holde i mange år, vil ZyXEL ARMOR Z1 bestemt ikke skuffe!

 

Billede: jetboatman