En arm i krampe og en dyne der konstant blokerer for skærm samt højtalere.

Det er scenariet når jeg ser film, serier eller tv på min iPad – og det er jeg ærlig talt ved at være godt træt af.

Hvis du ikke forstår hvad problemet er og hvorfor jeg får krampe i armen af at se på min iPad, så skal jeg forklare det meget hurtigt:

Jeg har ikke et ordentligt iPad cover, og skal derfor holde min iPad i hånden, eller placere den strategisk i en dynefold når jeg vil se noget – og slappe af samtidig. Jeg kan umuligt være den eneste der har oplevet det.

 

Smartcase er IKKE løsningen

Mit første køb til min iPad var et fejlkøb: det var nemlig et smartcase. Jeg købte det hos Apple selv og det fungerer udelukkende som beskyttelse til skærmen. At bruge det som iPad holder der kan stå i en vinkel så man kan se noget på det mens man f.eks. ligger i sin seng – glem det. Smart ser det ud, dette Smartcase. Men det er vist kun hvis det står på en plan overflade. Så snart man rykker en smule til det falder skærmen ned – thumbs down!

 

Et iPad cover der tydeligvis er bygget til at kunne modstå udfordringer.

Lige præcis det her cover er faktisk designet til at beskytte under ekstreme forhold – og består militærets “falde-test”, det siger da alligevel en hel del. Du kan se det her iPad cover hos Wupti, de har også en hel del andre der tjener andre formål – såsom børnevenlige covers. Til sammenligning kan du også tage et kig på det forskellige tilbehør hos Apple her.

 

 

Anbefaling til dig der vil se tv på iPad'en

Min klokkeklare anbefaling til dig der gerne vil se noget på din iPad, og som ikke regner med altid at sidde ved et skrivebord når du gør det (helt ærligt, hvem gør det) er:

Undgå smartcases og andre ‘bløde' covers, og køb i stedet et rigtig solidt cover der kan sættes i spænd så det ikke rykker sig.

Det kan betale sig!

Billede: Just Jude Designs

Billede: Chica and Jo