Hvis du er vant til enten at cykle, køre motorcykel, eller har du bare siddet på et en form køretøj der bevæger sig imens du skal betjene et elektronisk apparat samtidig, så ved du, at det ikke er nemt. Specielt ikke hvis man lige skal skifte sang eller have styr på sin telefon, og samtidig holde øje med trafikken. Men nu er der kommet en handske, som gør det nemmere for dig at køre og samtidig holde styr på din telefon og musikken. Handskerne er designet af virksomheden Beartek, og er både rare at have på og brugbare.

Revolutionerende handsker

Designet af selve handsken er rimelig smart og i virkelig god kvalitet. De er lavet ud af læder, som dog er lidt stift i det i starten, men det betyder dog blot, at du kan få et ekstra godt fast greb på styret. På håndleddet sidder der en velcrostrop, som kan strammes, alt efter dine ønsker og behov. Indersiden af handsken er foret, så de er lækre at have på, og handsken har ingen synlige syninger. Handskerne beskytter dine hænder, da de har forskellige beskyttelses.

Teknik og handske i én

Specielt fingrene på handsken er rigtig smarte. Der sidder en knap på hver tommelfinger, hvoraf den ene faktisk fungerer som en tænd-og-sluk knap. Derudover er handsken udviklet, så du med dine fingre kan tage opkald og skifte musik.Venstre handske har et Bluetooth modul, som kan oplades med USB. Med disse handsker er det altså slut med, at skulle fjerne blikket fra vejen, og fumle med sine hænder for at få styr på sin telefon og musik, da du nu bare kan styre det med dine fingre i handsken. Ved at bevæge fingrene på en bestemt måde, kan du enten tage et opkald eller springe over musiknumre. Handsken er endda designet så smart, at den selv slukker, hvis du ikke aktiverer handsken 10 sekunder efter, at du har tændt dem. Med en enkelt opladning kan handsken bruges i helt op til 80 timer, og den kan synkroniseres med et stort udvalg af udstyr med Bluetooth.

Billede: Adam Piotrowski