Her er den ultimative pizzaskærer, som altid vil sørge for, at din pizza bliver skåret perfekt ud.

Er du træt af, at pizzaen ikke er skåret i lige store stykker, så du til sidst må slås med andre om, hvem der skal have det største stykke pizza? Det er slut nu, med Tactical Laser-Guided Pizza Cutter, som er den ultimative pizzaskærer for alle rigtige drengerøve.

Lige pizzastykker også i mørke

Pizzaskæreren skærer pizza i helt præcise stykker, og sørger derfor for, at alle får samme størrelse pizza slice. Pizzaskæreren er nemlig utrolig smart, da den har en laser monteret, som laver en tydelig linje på din pizza, så du ved præcis, præcis hvor du skal skære, for at få præcise pizzastykker hver eneste gang. Pizzaskæreren kan endda bruges i mørke, da den også har en smart lommelygte monteret, hvis der skulle opstå en situation, hvor du bare må skære din pizza, men ikke kan se hvor du skal skære.

Hvorfor bruge en laser pizzaskærer

Du tænker måske, at pizzaskæreren er et overflødigt redskab i hjemmet, men laver du ofte hjemmelavet pizza, ved du at den perfekte pizzaskærer er uundværlig. Selvfølgelig kan man altid bruge en saks, men hele pizzaoplevelsen bliver bedre, når man bruger en pizzaskærer. Skal man dele pizzaen med vennerne eller familien, er det derudover også vigtigt, at stykkerne er lige store, så alle får lige meget pizza. Hertil er almindelige pizzaskærer ikke tilstrækkelige, og Tactical Laser-Guided Pizza Cutter er derfor løsningen på alle dine pizzaproblemer.

Alle drengerøve ved, at pizzaskæreren er et must-have i køkkenskuffen, og hvorfor så ikke gå all in, og købe en pizzaskærer med laser og lommelygte. Vildere bliver det vist ikke. Mangler du en gave til din kærste eller fyren der har alt, så er dette bestemt et godt bud på den perfekte gave.

 

Billede: orangeboxjwc