Det går simpelthen så stærkt indenfor tekniske opfindelser og gadgets, og man ser hvert år nye faciliteter på computere, mobiltelefoner og i biler. Hvis man stiller mange krav til sin bil såsom disse ønsker:

  • Bilen skal være som ny i perfekt stand.
  • Fuld garanti på bilen i mange år.
  • Bilen skal give komfort, sikkerhed og køreglæde.
  • Bilen skal være smart, praktisk og ikke for klodset.
  • Bilen skal være billig i anskaffelse og drift.
  • Bilen skal være i en høj kvalitet.
  • Skal kunne fås i mange varianter med masser af tilbehør.

Det kan umiddelbart være svært at forestille sig en perfekt bilmodel, der kan opfylde alle disse krav, men en Audi A3 kommer meget tæt på, men den koster også mange penge, som de fleste bilkøbere ikke altid lige kan finde. Men man kan faktisk nu anskaffe sig en lettere brugt Audi A3 på Audi.dk, hvor hele deres udvalg af brugte biler med AAP garanti findes. Det er risikofrit at købe en brugt Audi A3 med AAP, da denne garantiordning er helt unik.

Audis AAP ordning

AAP står for Audi Approved Plus, og denne betegnelse giver Audi til udvalgte biler, der typisk er under 2 år gamle og kun har kørt få tusinde km. Audi gennemgår disse biler meget nøje, således eventuelle slidte eller beskadigede dele erstattes af nye dele, og dermed står disse biler derfor nu i perfekt stand ligesom helt nye biler. Man får 2 års fuld garanti med i prisen, og derefter får man en udvidet serviceaftale, der løber i 2 år yderligere, men den udløber dog, når bilen har rundet 40.000 kørte km. I denne lange periode er man derfor totalt dækket af Audis garanti, således man ingen udgifter får til hverken reservedele eller arbejdsløn, da alle uventede problemer på bilen betales af Audi, hvilket giver både tryghed og garanti for køberen af bilen, da man normalt ikke får meget garanti ved køb af brugte biler, da disse jo kan have skjulte fejl og mangler.

Smarte gadgets på de nye Audi modeller

Alle Audi biler kan anbefales, da dette er kvalitetsbiler med masser af nye gadgets, men det gælder jo også om at få mest bil for pengene, og så kan en brugt Audi A3 måske være den mest passende løsning, da dette er en mellemstor bil i et stilrent design med skarpe linjer, og den kan jo fås med både 3 eller 5 sæder samt med forskellige motorstørrelser og med firehjulstræk. Uanset om man køber en ny eller en lettere brugt Audi A3, så får man en køreoplevelse i særklasse med godt vejgreb, høj kørekomfort og en luksuriøs og lydløs kabine. I de nyeste modeller har man desuden fået installeret masser af nye gadgets som det nye ​​Virtual Cockpit, der bruges som et banebrydende infotainment system, og det fås til Audi A3 og andre modeller. På den måde kan man styre bilens mange funktioner gennem smarte menuer. Det drejer sig for eksempel om disse funktioner:

  • Baneassistent,
  • Fodgænger detektion.
  • Trafikstop.

Dette er nye og nyttige funktioner, når man kører i tæt trafik, hvilket gør kørslen mere sikker for både bilisten og andre i trafikken.