At købe en ny eller en lettere brugt Audi A8 med masser af ekstraudstyr monteret er en større investering, men det er samtidigt den ultimative bil for entusiasten, der gerne vil være godt kørende. Der er tale om Audis topmodel, der samtidigt er én af de største og mest luksuriøse personbiler på bilmarkedet i Danmark. Nyprisen starter på lidt over 1 million kr., men med en kraftig motor og masser af lækkert ekstraudstyr kan prisen tangere 2 millioner kr. Bilen er derfor oplagt til leasing, men en anden mulighed for at få bilen billigere er ved at købe en brugt Audi A8 med Audi Approved Plus (AAP), og man finder det aktuelle udvalg for en brugt Audi A8 på Audi.dk.

Garantikonceptet AAP

For nylig begyndte Audi at lancere det banebrydende garantikoncept AAP, således det satte mere gang i salget af lettere brugte Audi biler, der typisk var under 2 år gamle og kun havde kørt få tusinde km. Der er kort sagt tale om udstillings biler, demonstrations biler og andre der kun har været anvendt til korttids leasing. Mange potentielle købere vil som regel hellere betale et par hundrede tusinde kr. ekstra for at få en helt ny bil med fuld garanti frem for at købe en brugt bil uden garanti om end den kun er brugt kortvarigt.

Nu kan man som køber imidlertid trygt købe en brugt Audi A8, da den med AAP garantien stadig giver en kontant besparelse, men man får en bil i helt ny stand blot lettere tilkørt og med fuld garanti. Faktisk får man 2 års fuld garanti på den brugte bil og endda efterfulgt af en 2-årig serviceaftale, der dog ender, når bilen totalt har kørt 40.000 km. Man får dermed ingen uventede udgifter til en kostbar reparation på bilen i hele garantiperioden, hvilket i værste fald kunne have blevet en dyr omgang, hvis der eventuelt havde været skjulte fejl i motor, gearkasse, differentiale eller i det elektriske system.

Før Audi giver en brugt bil betegnelsen AAP, har Audi i forvejen gennemgået bilen nøje og udskiftet alle slidte og defekte dele til nyt, således bilen er i 100 % perfekt stand som en ny bil.

Gadgets på Audi A8

Man er generelt ekstremt godt kørende i både en ny eller i en lettere brugt Audi A8, da dette er en elegant og karakterfuld bil til den kræsne køber, der prioriterer komfortabilitet, luksus og driftsikkerhed højt. Kabinen er stor og velindrettet, godt lyddæmpet og affjedret, således man sidder behageligt under kørslen på selv længere afstande. I denne driftsikre limousine smelter funktionalitet, komfort og design sammen i en højere enhed, og det gælder også gadgets som:

  • Bang & Olufsen lyd med 19 højttalere og samlet effekt på 1.400 W.
  • Google Earth.
  • Wi-Fi-hotspot.
  • Multimedia Interface (MMI) med 3D-satellit navigation.