Er du også vild med innovative og smarte gadgets til din computer? Så er du landet det rette sted.

I denne artikel vil vi beskrive fordelene ved en USB hub, der burde være hvermandseje, da den optimerer flere situationer derhjemme og på arbejdet.

Læs med og bliv klogere på denne frække gadget til din computer.

En USB hub giver dig flere porte

En USB hub er udstyr til din computer, som du kan anvende, når du har behov for flere USB-indgange end de 2-5 indgange, der typisk er på en computer. En USB hub sættes ganske enkelt i en USB-indgang, hvilket også kendes som en port. Dette sørger for, at du hurtigt får et udvidet antal USB-indgange.

Har du en USB hub med for eksempel fire indgange, så har du altså nu fire ekstra indgange udover de allerede eksisterende porte i din computer. En USB hub fungerer som en slags stikdåse for din computer, som du kan sætte i stikkontakten og bruge, når du ønsker strøm til flere stik, men kun har én stikkontakt til rådighed.

Brug derfor en USB hub, når du har brug for flere USB-indgange. Denne snedige opfindelse er dog også oplagt til dig, der har mange indgange i forvejen. Med USB hub’en kan du nemlig sætte fx en ekstern mus, et tastatur og en printer sammen med din computer med ét hurtigt tag. Fremfor at skulle tilslutte flere kabler hver gang, kan du nemlig samle dine ekstra funktioner i én USB hub. Smart, ikke?

Der findes en USB hub til dig

USB hubs er hotte netop nu takket være deres evne til at optimere. Der findes derfor et væld af spændende udgaver af denne gadget. Du kan derfor både finde USB hubs, der er udformet som blæksprutter eller som en lille boks. Der findes enkle og praktisk udgaver og mere lækre og flotte modeller.

Større modeller af denne gadget kommer ofte med en tænd-sluk-knap, hvilket sparer dig strøm, når du ikke benytter din USB hub. Du kan herved også tænde og slukke for alle tilsluttede funktioner på én gang, hvilket er meget effektivt for dig.

Ønsker du flere funktioner i én, kan du med fordel vælge en USB hub med en kortlæser til et hukommelseskort. Med en USB hub kan du det hele. Du kan nemt tilslutte alt fra kaffemaskiner til eksterne mus til lamper med din smarte gadget. Kan du lide at lege med teknologi, er en USB hub derfor en helt uundværlig tilføjelse til din computer.