Sommeren kan være utrolig varm, når solen bager fra en skyfrihimmel. I disse perioder er det sjældent sjovt at være kæledyr, da det kan være svært for dyrene, at regulere deres varme. Når man er kæledyrs elsker ligesom mig, er det næsten ubærligt at se dyrene lide i varmen. Men det kan være svært at finde en løsning, da man heller ikke kan holde dyret i skyggen konstant. Men nu er der heldigvis kommet en løsning, så din hund kan klare sig igennem sommerheden.

 

Så smart er det

Løsningen på varmen hedder Swamp Cooler, og er designet af Ruffwear. Med en simpel vest, kan du nu køle din hund i de varme sommermåneder. Giv din hund vesten på, og aktiver vesten med vand, mere simpelt bliver det vist ikke. Vesten er utrolig smart, og er udviklet ud fra principperne omkring fordampning, selvom det måske lyder lidt indviklet. Men helt enkelt fungerer vesten på denne måde: Vesten er opbygget, så den har tre lag, som er med til at holde din hund kølig. Det nederste lag i vesten køler dyret, det midterste lag absorberer og det øverste lag i vesten fjerner fordampningen. Disse tre lag sørger så for, at din hund har det dejligt køligt om sommeren.

 

Hvad kan vesten

Det der gør vesten utrolig smart, er også, at hvis kølingen aftager, kan du blot fugte vesten igen, og så vil den fortsætte med at køle dit kæledyr. Det eneste du behøver at have i nærheden, er altså vand. Det er perfekt til den danske sommer, hvor du altid kan finde vand i nærheden, og så skal du ikke længere bekymre dig om, at sommervarmen er lidt for voldsom for din hund. Vesten kommer i lyse farver, som er med til at reflektere solens ultraviolette stråler, som faktisk også øger solbeskyttelsen af din hund. Derfor er vesten helt perfekt, hvis du skal gå lange ture, cykle eller bare tilbringe en dag i solen. Du kan få Swamp Cooler fra størrelse xx-small til X-large, så der er en til alle størrelser hunde.

 

Billede: sterlingz