Æggebægre, der passer til dit humør

Ja, du læste rigtigt! Æggebægre, der passer til dit humør. Æggebægrene kan få enhver morgensurhed væk eller i det mindste gør de et rigtig godt forsøg. Søde ser de ud og de er ovenikøbet også billige. De er blandt set til 149 kroner på Coolstuff.dk.

Overrask

Æggebægrene egner sig perfekt, som en overraskelse lørdag morgen eller til en morgenfødselsdag. De er ikke til at stå for med de søde ansigter. De er også gode at bruge til børn, det giver helt sikkert en helt anden glæde at spise blødkogte æg af dette æggebæger.

Mange funktioner

Æggebægeret har mange funktioner. Udover at anvende det som et simpelt æggebæger, kan du også bruge det til krydderier, mælketænder, smør, øreringe og meget andet.

Materiale

Æggebægrene er produceret i et materiale der er flot og solidt. Det tåler mikrobølgeovn og maskinopvask. Det er lavet af porcelæn og leveres med 2 ansigtsudtryk; kyssende og glad. Du kan derfor altid vælge hvilket et af æggebægrene du vil sætte på bordet.

Gaveidé

Udover at egne sig perfekt til at overraske din partner eller glæde dine børn, så er æggebægrene perfekte som gaveidé. Alle har brug for et æggebæger og de er så specielle at der nok ikke er mange der ejer dem endnu. Desuden er det ikke nogen man behøver at samle på, man kan sagtens nøjes med at have 2. Men hvis man er helt vild med dem er det selvfølgelig oplagt at købe dem til hele familien. Så er der ekstra hygge når man sidder samlet lørdag eller søndag morgen og spiser blødkogte æg. De er også gode som en simpel sjov værtindegave eller venindegave.

Ulempe

Desværre troede jeg de skiftede ansigt på grund af moderne teknologi, men det var vist ikke så avanceret alligevel. I bund og grund er det bare 2 æggebægre. Men helt klart en sjov idé.

Levering og køb

Indtil videre har jeg kun set dem forhandlet på Coolstof.dk. Man kan sikkert godt købe dem andre steder også. Men hos Coolstof.dk, får du dem leveret inden 1-2 hverdage og fragt koster 39 kroner. Desuden er der 90 dages returret.

Billede: CarolynsHope