Hvis man både skal have en bil der skal være stor, luksuriøs, i høj kvalitet, lang levetid, masser af smarte tekniske finesser og med masser af ekstra udstyr, så skal man som regel finde den helt store tegnebog frem, da man nok skal se sig om efter en Audi A6 eller tilsvarende bil, der med ekstraudstyr nemt kan snige sig op imod en million kr.

Ved at købe en lettere brugt Audi A6 kan man imidlertid nedbringe prisen betydeligt, således man nemmere kan få råd til at købe smarte funktioner til sin bil. Mange tænker straks, at man ved at købe en brugt Audi A6 går glip af nybilsgarantien på 2 år, hvilket også tidligere var et problem i hele bilbranchen.

Mange bilforhandlere havde svært ved at sælge nyere biler under to år gamle, selvom de kun havde kørt få tusinde km, da der nu var tale om en lettere brugt bil, der ikke blev leveret med meget garanti, og derfor frygter mange bilkøbere naturligvis uventede og kostbare reparationer, såfremt man får købt en bil med skjulte fejl og mangler.

Audis brugtvognsgaranti AAP

Audi lancerede for et par år siden et internationalt koncept ved navnet Audi Approved Plus (AAP), hvor man giver udvalgte biler denne betegnelse, således køberne får en ekstremt dækkende garanti med i handlen. Man få dels to års fuld garanti på bilen men efterfølgende en udvidet serviceaftale, der løber i to år mere, eller til bilen har kørt 40.000 km i alt.

På den måde kan køberen altså trygt investere mange penge i en lettere brugt Audi, da Audi forhandleren vil dække alle uventede omkostninger på bilen i hele garantiperioden. Det er altså for en gangs skyld helt trygt at købe en brugt bil, og Audi giver denne garanti til de biler, som de i forvejen har grundigt tjekket igennem fra A til Z.

Skulle der findes nogle slidte, uoriginale eller beskadigede dele på bilen udskiftes disse med nye og originale bildele, således bilen nu er 100 % i orden som en helt ny bil, så derfor vil Audi sjældent få udgifter til denne bil til uventede reparationer.

Derfor er Audi A6 et godt valg

AAP ordningen gælder faktisk for hele Audis program af biler, men i mange tilfælde vil det være et godt valg at købe en lettere brugt Audi A6, da man her får en rummelig og luksuriøs femdørsbil i et elegant og stilrent design. Man kan spare mange penge ved at købe en brugt Audi A6 på Audi.dk, hvor man ser hele udvalget af AAP biler for A6. Modellen fås også som stationcar eller i en mere sportslig udgave med firehjulstræk (Audi A6 allroad quattro).

Bilen er derfor meget velegnet som både en praktisk familiebil eller som en præsentabel og komfortabel firmabil. En A6 har en høj grad af sikkerhed og har et virkeligt godt vejgreb, således man altid vil kunne nyde en jævn og rolig kørsel inde i den lyddæmpede kabine. Trods den tunge vægt får man en kvik acceleration samt et effektivt brændstofforbrug på helt op til 23 km/l ved blandet kørsel. Man kan få en lang række ekstraudstyr til en ny eller brugt Audi A6, og det kan for eksempel være dæk, fælge smat smarte pedalkapper og fodstøtte i stål.