Der findes masser af muligheder for at høre musik og se film og serier på både sin PC men også på sin mobil, hvilket jo er yderst praktisk, når man er på farten, og derfor er det nemt at udfylde kedelige pauser i løbet af dagen, da man straks kan streame en populær film eller serie, som man følger med i. Visse hjemmesider leverer endda helt gratis, men de fleste forlanger et gebyr pr. film eller abonnement hvert måned.

 

Fordele ved at streame film

Det er på eget ansvar, hvis man downloader piratkopier af film, som ofte er uden tekster og måske indeholder farlige virusser, og samtidigt er det jo ulovligt, da filmselskabet på denne måde ikke får betaling for din film, så det er meget smartere hvis man køber et billigt abonnement og ser ærlige film, som er med tekster og uden virus, og det kan man gøre hos flere udbydere. Den største videodistributør er uden tvivl Blockbuster, og på deres hjemmeside kan man i dag købe og leje film til lave priser, som man streamer i stedet for at downloade.

Dermed sparer man jo plads på sin telefon eller computer, og man skal blot have internet adgang, idet man så kan se film og TV-serier hvor som helst og når som helst. Uanset om man samler på film, eller man kun vil se filmen én gang, så kan man online altid se sin film igen senere, idet man har betalt for rettighederne én gang for alle. Det samme princip gælder i øvrigt for e-bøger, og det er temmelig smart, fordi man både sparer fysisk plads, lagerplads på mobilen samt man kan nemt transportere alle sine film med sig til alle steder også på ferierne.

 

Populære TV-serier

Alle har jo deres yndlingsserier, som de jævnligt følger med i og i sit eget tempo, og online findes både de gamle klassiske TV-serier som X-Files, Two and a half man, Supernatural, Broen, Bones, House of cards, Person o finterest, 1864, Borgen, og man kan mange steder se det første afsnit helt gratis, så man nemmere kan finde en ny yndlingsserie.

Når man køber en hel serie på nettet, så får man desuden masser af rabat, så hvert afsnit kun har kostet få kroner, og man kan nu nyde serien fremover både på mobilen, på sin PC eller sammen med vennerne og hele familien, når man ser film i stuen på TV eller hjemmebiografen.

 

 

Billede: dann matthews