Der er rigeligt at vælge imellem, når det kommer til smartphones, næsten for meget i virkeligheden. Chancerne er dog, at du ved at læse dette allerede har indsnævret dit valg til en iPhone, hvor der selvfølgelig også er flere valgmuligheder.

Så som du har kasseret Android, Windows Phone og BlackBerry, samt de andre mindre kendte muligheder til fordel for Apple, kan du her læse lidt om de forskellige iPhone modeller og få en idé om hvilken, der passer til dine behov. Apple tilbyder iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6S, iPhone 6 Plus og iPhone 6S Plus.

 

Bliv klogere på de forskellige modeller

  • iPhone 5S er den perfekte iPhone for dem, der ønsker en mindre, billigere iPhone og for dem, der ikke er interesseret i de større modeller. Du får ikke de nyeste funktioner eller det mest magtfulde spektrum af iPhones til rådighed, men du får iOS på en veltilrettelagt og premium smartphone, der er mindre og mere kompakt at styre.

 

  • iPhone 6 er den perfekte iPhone for dem, der ønsker en fantastisk enhed, der ligner den nyeste iPhone, men ikke har alle de nyeste funktioner, hvilket selvfølgelig gør den en smule billigere. Dens størrelse vil ikke passe alle. Mens Samsung og LG har haft store telefoner i årevis, er Apple kun begyndt på det her sidste år, og nogle fans vil tage lidt længere tid at justere, eller beslutte. Hvis du vil have en premium, kraftfuld og lidt større smartphone der kører iOS, men du ikke ønsker at betale prisen for den nyeste, iPhone 6 er dette det perfekte valg.

 

  • iPhone 6S er den nyeste og bedste iPhone i en mere håndterbar størrelse end Plus modellerne. Det er modellem for dem, der er ude efter de nyeste og seneste funktioner og det største farvevalg med en 4,7-tommer skærm i stedet for en 5,5-tommer.

 

  • iPhone 6 Plus er den perfekte iPhone for dem, der ønsker de æstetisk design, men på en større skala. Det er for dem, der ønsker iOS på en tablet, men ikke alt for begejstrede for de nyeste og bedste specs. Det er en af de to større iPhones, så hvis du er vild med størrelsen, men ikke har behov for alle de nyeste funktioner og ønsker at bruge lidt mindre end prisen på iPhone 6S Plus, er iPhone 6 Plus det perfekte valg for dig.

 

  • Hvis du vil have det nyeste, største og bedste til rådighed, er iPhone 6S Plus er noget for dig. Den er større og bedre på alle tænkelige måder, så hvis du vil have det ultimative og budgettet ikke giver dig kvaler, er det denne iPhone du skal vælge.

 

Køb din foretrukne iPhone her

Du kan købe dine udvalgte og foretrukne udgave af den ikoniske smartphone hos CDON, der forhandler alle de forskellige modeller. Du kan desuden få din iPhone i både guld, sort, hvid eller space grey, der er Apples signatur farve.

CDON leverer din smartphone hurtigt og sikkert indenfor et par hverdage, så det eneste du skal gøre er at klikke den hjem via deres hjemmeside, hvor du også kan finde udstyr og tilbehør til din iPhone.