Et smartwatch har vist sig at være et rigtig godt hjælpemiddel i hverdagen for mange mennesker. Selvom det ikke helt har slået igennem på det danske marked endnu, kan du altså godt begynde at overveje købet af dit første smartwatch.

Der er delte meninger om urets fordele og ulemper, hvor nogle ser det som en smart lille assistent på håndleddet, der gør din hverdag mere nem og overskuelig, mens andre ser det som en djævelsk fjende og endnu større eksponering af sociale medier og lignende.

 

Fordele ved smartwatches

 1. Håndfri brugeroplevelse
  Smartwatches kan give dig mulighed for at modtage beskeder, kommunikere og lignende, mens dine hænder er fri til brug. Ideen her er, at det vil være ’mindre distraherende’ for brugeren, da brugeren i stedet for at modtage konstante beskeder og notifikationer på deres smartphone kortvarigt kan se, om de forskellige meddelelser er relevante eller ej.
 1. Personlig information
  De fleste smartwatches har nu mulighed for at hente forskellige fysiologiske parametre omkring brugeren. Dette kunne være revolutionerende i sundhedsindustrien, men gør det også muligt for enkeltpersoner at være mere opmærksom på deres aktivitetsniveau.
 1. Personlig assistent på håndleddet
  Smartwatches forsøger at forenkle vores daglige funktioner. Fordelen er at data og vigtige oplysninger kan bortskaffes øjeblikkeligt, uret forenkler daglige funktioner og gør dig mere produktiv og effektiv.
 1. Social etikette
  Kontrol din af telefon kan være uhøflig. Et hurtigt blik på dit håndled er hurtigere, enklere og mere diskret.
 1. Batteriliv
  En af de ting, der dræner batteriets levetid i din smartphone mest er den store skærm, hvilket ikke er et problem med dit smartwatch, da skærmen er betydelig mindre.

 

Køb det her

Er du overbevist om fordelene forbundet med et smartwatch, kan du købe et hos CDON, hvor du finder er udvalg af smartwatches fra Motorola, Samsung, Sony, LG og Pebble.

 

Billede: Janitors

Billede: bjorn.keizers