Skque Waterproof Skin Case Pouch

Beskyt din HTC One med Skque Waterproof Skin Case Pouch. Coveret er ikke blot vandtæt, men den beskytter også din telefon mod sand og skidt, og er den perfekte løsning til undervands og udendørs aktiviteter.

6. Waterproof Case with Armband & Neckstrap for HTC One X

Dette cover er den perfekte compagnon, når du er på stranden, ved poolen, i sneen eller bare et sted der er vådt. Coveret er lavet af modstandsdygtigt PU materiale af højeste kvalitet. Det transparente vindue på forsiden giver dig mulighed for at bruge din telefon, herunder at lave opkald fra telefonen, imens at din telefon er sikker i sit cover.

5. Dry Case

Dry Case forsegler din telefon i et vacuum, så din HTC One er beskyttet mod vand, imens at du har fuld kontrol over telefonen. Den passer også til HTC One S og One X. Med Dry Case kan du tage din telefon med ned på helt op til 30 meter dybde i op til en time ad gangen.

4. OverBoard Waterproof Pro Sport Am Pack

OverBoard Waterproof Pro Sport A Pack spændes fast rundt om armen, og beskytter din telefon mod vand helt ned til 6 meters dybde. Hvis du taber telefonen under vandet, flyder den oven på, så du nemt kan finde den igen. Du kan også bruge den til at opbevare dine nøgler i, mens du er i vandet.

3. Aquapac Handheld

Med Aquapac Handheld får du god beskyttelse mod vand helt uden buler. Den kan beskytte din smartphone helt ned til 4,5 meters dybde, og beskytter samtidig din telefon med skidt og snavs.

2. GreatShield MARINER Case Pouch

Hvis du er hardcore surfer, snorkeler eller svømmer, så er GreatShiels MARINER case Pouch helt perfekt, hvis du ønsker at holde din HTC One helt tør og sikker. Den passer på din telefon ned til 3 meters dybde i en time, og passer også til andre typer telefoner.

1. HTC One S Summer Bundle Package w/ DiCAPac Waterproof Case

HTC One S Summer Bundle Package er alt hvad du har brug for, når du er ude i solen og tæt på vand. Anti-refleks beskyttelsen forhinder solens stråler mod at forstyrre din skærm, og lader samtidig din telefon op med sine solceller.

 

Billede: timturnbull