Mange mennesker i Danmark elsker at tage cyklen, når de skal på arbejde, i skole eller bare som transportmiddel mellem aftaler. Udover at være en smart og praktisk måde at komme fra A til B, specielt i storbyerne, er det også en god måde at få den daglige motion på. Det kan dog være utrolig farligt at være cyklist i trafikken, specielt i de mørke vintermåneder. Jakken Eclaireur fra Esthete sørger dog for, at du er nem at se i trafikken, samtidig med at de har holdt et øje for det gode design. Den perfekte jakke til cyklisten, der gerne vil se godt ud, samtidig med øge sikkerheden i trafikken.

Design mission

Esthetes mission med denne jakke er, at sørge for at cyklister er mere sikre i trafikken, samtidig med at de ser lækre ud på cyklen. Jakken er perfekt som vinterjakke, både når du cykler eller hvis du bare skal ud.

Fokus på sikkerhed

Jakken sørger for, at du er nemmere at se i trafikken, når du cykler. På jakken er der nemlig monteret LED lys, så bilerne ikke overser dig i mørket. Indeni jakken sidder der en lille knap, som nemt styrer lyset på jakken. På ryggen af jakken er lysene røde, og på forsiden er de hvide, så de kan bruges som alternativ til cykellygterne. For at øge din sikkerhed har jakken også refleksbånd syet på, men bare rolig, refleksbåndene er sorte, så du ser lækker ud, når du cykler.

En lækker jakke

Det er dog ikke kun sikkerheden, der har været i fokus på denne jakke. Designerne bag jakken har nemlig sørget for, at jakken samtidig er lækker, praktisk og moderigtig. På ærmerne har jakken huller til dine tommelfingre, så ærmerne bliver holdt på plads, når du cykler. Jakken har en skal af polyester, og indeni finder du en membran, som både gør jakken vindtæt og vandtæt, samtidig med at din krop kan ånde.

Billede: Mark Maciel