At have en vandflaske er altid rart. Den ophæver behovet for at bruge en kop, som du ikke altid kan vide hvor kommer fra, når du har brug for en drink. Selvfølgelig, når du er ude i vildmarken, vil du få brug for meget mere end et sted at opbevare vand .

De fleste kilder til god H2O udenfor er ikke ligefrem sikkert at drikke direkte af. Du har brug for en måde at filtrere vandet på. Öko Odyssey vil gøre dette og meget, meget mere . Dette er en multi-funktions vandflaske der ikke bare giver dig to forskellige filtrerings muligheder, men også giver dig en lommelygte adapter, som kan bruges som en lanterne og en kop der også fungere som opbevaringsrum.

Niveau 1 filteret tager hovedsageligt klor, dårlig smag eller farve og niveau 2 renser postevand fra mere end 140 lande. Sidstnævnte blev konstrueret til brug i NASA rumstationer, så du kan forestille dig, at denne version vil være beregnet til ture i det fri. Lommelygte adapteren kan skrues på og dne kan bruges som en fakkel, eller omvendt kan du gøre dun vandflaske til en lanterne.

Vandflasken koster ca. 50 USD. Er du interesseret så tjek http://www.coolest-gadgets.com/20140321/ko-odyssey-water-bottle-work-play/

Billede: BookFool.com

Billede: Rubbermaid Products