Gratisspil.dk og mange andre spillesites

Du kender helt sikkert gratisspil.dk, det er et kendt spillesite, hvor man kan spille en masse gratis spil. Tiden hvor man gav flere hundrede kroner for et spil er snart ved at ebbe ud. De fleste downloader et spil til deres mobil eller iPad og spiller et online gratis spil. Der skal dog ikke stilles tvivl ved kvaliteten af de gode gamle spil på spillemarkedet. Men gratis spil er alligevel gode, der findes masser af apps, hvor man kan downloade tusindevis af spil. Når man bliver træt af spillet kan man bare downloade et nyt. Det bedste ved spillene er denne sociale mulighed, hvor man kan spille online sammen med venner og familie.

10 vandedannende gratis IPhone spil

  1. Cube: Spillet foregår i et landskab og er et action spil, der er meget vanedannende. Spillet kan fremvise udmærket grafik og anmeldes rigtig godt inde på itunes.
  2. Armado lite: En kugle ruller afsted og en masse begivenheder folder sig ud efterhånden.
  3. Rhino Ball: Tilt din telefon frem og tilbage, til den ene eller anden side og udløs bonus og meget andet. Selvom spillet er sjovt har det fået blandede anmeldelser. Blandt andet er der nogle, der har oplevet at spillet har været langsomt og egentlig godt kunne være bedre end det er.
  4. Blue skies lite: Du er pilot og styrer helikopterne gennem diverse udfordringer.
  5. Cannon Challenge: Et krigsspil.
  6. Tap defence: Et strategi spil, som man efter sigende kan spille i timevis.
  7. Ibasketball: I dette spil bruger du din telefon til at skyde bolden i basketball nettet.
  8. iGolf l: Brug din iPhone til at svinge golfkøllen.
  9. Adrenaline Pool Lite: Spil pool med folk fra hele verdenen. Timevis af underholdning og masser af konkurrence.
  10. iBall3D: Et spil der minder om det gamle kuglespil, man havde som barn. Kuglen trilles gennem en labyrint og skal i mål før man har vundet. Undervejs er en masse udfordringer.

Kilde: hongkiat

Find eventuelt flere sjove ting her.

Billede: Ian D

Billede: ITPromate