Cover

Jeg har ledt efter billigt cover til iPads. Jeg har fundet en butik, der sælger nogle flotte designs til iPads. Butikken hedder U5 og findes online. Der findes et stort udvalgt til kvinder. Så hvis du står og mangler et fedt cover til din kærestes iPad, så kan det være du skal kigge nærmere på U5. Jeg har fundet covere i stort set alle farver og designs. De findes ligeledes til iPhones.

U5 hvem er de?

Det gode ved U5 er deres udvalg. Så vidt jeg kan se har de et bredere og mere modigt udvalg end andre netbutikker. De har desuden et væld af farver, hvilket passer fint til den moderigtige kvinde. U5 leverer blandt andet:

  • EarPod
  • Skins
  • Covers
  • Adaptere
  • Kabler

De kan noget særligt- U5

Udover at sælge ting, anmelder U5 også gadgets. Så hvis du er nysgerrig kan du sikkert finde en masse spændende gadgets og nyheder på deres hjemmeside. Jeg ledte efter iPad og iPhone cover, men endte med at kigge efter endnu flere ting. Det er som oftest et tegn på at butikken har forstået kunden. Hvis en butik kan gøre dette på under 1 minut, så er den ikke helt uden kvalitet. Jeg blev vild med deres kabler i alle disse sjove farver. Jeg var ikke klar over, man kunne få sådanne kabler og derfor blev jeg selvfølgelig straks fascineret af det. Udover deres fine udvalg, kan det tilføjes at butikken har flere års erfaring. Så vidt jeg kan forstå er butikken etableret i 1987, hvilket forklarer dets tiltrækningsevne.

Anmeldelser

U5 anmelder også gadgets. Jeg har siddet og læst deres gadgets anmeldelser og ligeledes set billederne derfra. Det er virkelig fascinerende at læse om. Jeg kan især godt lide deres artikel om: ”POWERTREKK – OPLAD DINE ENHEDER MED VAND”. Jeg vil ikke stjæle deres anmeldelse her. Men i korte træk er det en oplader, der kan oplade via vand. Du kan læse hele anmeldelsen på U5. På vores egen gadget hjemmeside, kan du også læse anmeldelser- find dem her.

 

Billede: Samsung_ua