Coolstuff.dk blev grundlagt i 2008 i Danmark, og er i dag blevet en af Nordens mest populære online butikker til gadgets til meget fornuftige priser –  til alle i familien. Coolstuff.dk udvælger den bedste kvalitet af varerne, som de videresælger til forbrugerne via en nem og overskuelig webshop, hvor man kan søge blandt de enkelte varetyper.

Coolstuff har e-mærket, der garanti for sikker e-handel. Coolstuff har også fysisk butik i Malmø, hvor du kan se produkterne og købe dem direkte i butikken.

Mest populære Coolstuff tilbud

Sortiment

Coolstuff har masser af forskellige varer på lager indenfor emnerne hobby & fritid, hjem & have, leg & spil, mad & drikke samt teknik. Dette brede sortiment gør det muligt at have varer til alles behov, uanset hvor specielt det måtte være. Der er ikke tale om mode og forskellige mærkevarer, men der forhandles gadgets indenfor alle typer. Bemærk at der også findes en rubrik på webshoppen med specialtilbud på nedsatte varer.

Returforsendelse

Du kan problemfrit returnere dine varer til Coolstuff inden for hele 90 dage. Når du returnerer dine varer, vil du modtage tilbagebetalingen på samme type betalingsform, som du valgte at indbetale med.

Hurtig og billig forsendelse

Coolstuff sender bestillingen allerede samme dag, såfremt bestillingen ankommer inden kl. 15, så derfor skal man kunne påregne at modtage varerne allerede efter 1-2 hverdage fra bestillingsdatoen. Til alle ordrer lægges der almindelige fragtomkostninger til, som i de fleste tilfælde er 39 kr.

Betalingsformer

Hos Coolstuff.dk kan du betale med alle større typer kreditkort såsom Visa, Dankort, Mastercard, American Express, JCB, Maestro samt mulighed for faktura. Coolstuff lægger meget vægt på at det skal være nemt og hurtigt at bestille gadgets via deres webshop.

Besøg Coolstuff og find den perfekte gave til ham og hende.