Der er ingen tvivl om, at iPhone er blevet allemandseje. Denne type telefon er virkelig slået så meget an, at den har erobret hele markedet for avanceret mobiltelefoni. Men naturligvis findes der allerede mange forskellige modeller, men umiddelbart er der kun to forskellige producenter tilbage i førerfeltet. Apple og Samsung har vundet kampen om kunderne. Deres smartphones er næsten ens både hvad angår funktioner og priser. Det er faktisk tilfældighederne, som afgør, hvilken telefon man, vælger. Der kommer næsten en ny generation af smartphones hvert år, så på den måde er der altid godt gang i salget af både nye og brugte telefoner. Den har producenterne regnet godt ud. Men det er klart, fordi den teknologiske udvikling i mange år har gået så stærkt, at selv eksperterne har svært ved at følge med. Det er faktisk et fuldtidsjob at følge med udviklingen. Hvis du vil vide mere om iPhones spændende men korte historie, så kan man her på computerworld.dk læse om Historien om den magiske iPhone. Og udviklingen er altså langt fra slut endnu, men det er jo svært at sige, hvilken fantastisk fremtid mobiltelefonerne går i møde.

 

Funktioner i en iPhone

Hvad er det så, der er så genialt ved en iPhone? Der er mange fordele og faciliteter:

  1. Lille og smart og passer i lommen
  2. Telefon med mulighed for SMS og MMS
  3. Kan virke som kamera samt videokamera
  4. Kan surfe på internettet
  5. Kan navigere som en GPS
  6. Kan afspille musik som en Ipod eller en anden CD-afspiller
  7. Kan anvendes som Time Manager med kalender, lommeregner mm.
  8. Nem integreret funktion til at uploade billeder til mail og hjemmesider
  9. Mange forskellige apps og andre nyttige funktioner

Bortset fra prisen samt et lille tastatur så er det mest fordele at finde hos en iPhone. Rygtet siger endvidere, at den stadig ikke kan lave kaffe, men jeg tænker, at de overvejer muligheden.

Oversigt over alle iPhones funktioner kan man se på Apple.com.

 

Hvor køber man en billig iPhone?

 

Du skal først afveje fordele og ulemper ved at købe en ny eller en brugt. Fordelen ved at købe en brugt er naturligvis den lave pris. Mange vil gerne sælge sidste års model til under halv pris, fordi de nu vil købe den helt nye iPhone, som lige har en enkelt funktion mere. De fleste kan faktisk nøjes med de modeller som kom frem for et par år siden. Men hvis du skal bruge de helt nye funktioner, så skal du naturligvis anskaffe dig den absolut nyeste model, og her vil jeg anbefale dig at slå op på EDBpriser.dk, hvor man kan se den billigste dagspris på en iPhone samt andre elektronikprodukter i Danmark.